Mini Cheetos Shots 2 TL oldu

A101'de geçen 3lüsünü 2TL'ye almıştım
bende aldım ama minisi o yani 1 tanesi 1 paketin yarısına falan denk gelio
Öyle hocam 4 ay önce dolar 8 TL iken ekonomiye laf yaparken şimdi o günleri özler olduk ne olacak bu halimiz?
ben okula giderken her gün 10,5 tllik alışveriş yapıyorum. O zaman sadece bisküvi ile 15,5 lirayı bulacak ve aldığım şeyler şu anda bile pek doyurmuyor

Şimdi de 5 TL olmuş. Şu cips, nasıl 5 TL olabilir ya? İnsan gerçekten üzülüyor.

Şimdi de 5 TL olmuş. Şu cips, nasıl 5 TL olabilir ya? İnsan gerçekten üzülüyor.
5 liraya neler alıyorduk şimdi neler alabiliyoruz. Çok eskide değil 4-5 sene önce bile bi' büyük boy cips parasıydı 5 TL.

@tumu, bir senedeki değişim bu ve bu cipse %100'ün üzerinde zam gelmiş. Gerçekten, sene seneyi aratıyor. Önceden insanlar, yılbaşından önceki gün X senesi hayırlı olsun, umarım kötü şey yaşamam derdi. Şimdi, onu diyebilen de yok.

Orta boy cipsler 25 TL oldu. Uzaya dört şeritli yol yaptık siz hala cipsin derdindesiniz (!)

Yol yapılıyor ne cipsi hain! Kudüs düşe daha mı iyiydi! (!) (dolar 27, 99TL)

5 liraya neler alıyorduk şimdi neler alabiliyoruz. Çok eskide değil 4-5 sene önce bile bi' büyük boy cips parasıydı 5 TL.

1 TL'ye o "shots"larının orijinal olan büyük boyundan 4 tane aliyorduk. Diyecek söz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…