Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #11 ChaosBey dedi: Dün akşam KabelDirekt marka aldım. Bugün 12 gibi geldi. Kalitesini beğendim. Genişletmek için tıkla... Zaten kaliteli bir markaydı. Hata etmedin alarak. OSD menüsünden Adaptive Sync aç ve sonra NVIDIA'i̇ Denetim Masası'na bak G-Sync kısmı geliyor mu?
ChaosBey dedi: Dün akşam KabelDirekt marka aldım. Bugün 12 gibi geldi. Kalitesini beğendim. Genişletmek için tıkla... Zaten kaliteli bir markaydı. Hata etmedin alarak. OSD menüsünden Adaptive Sync aç ve sonra NVIDIA'i̇ Denetim Masası'na bak G-Sync kısmı geliyor mu?
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 7 Mart 2023 #12 Saint Lucia dedi: Zaten kaliteli bir markaydı. Hata etmedin alarak. OSD menüsünden Adaptive Sync aç ve sonra NVIDIA'i̇ Denetim Masası'na bak G-Sync kısmı geliyor mu? Genişletmek için tıkla... OSD ile oynamadan Nvidia Denetim Masasından açtım.
Saint Lucia dedi: Zaten kaliteli bir markaydı. Hata etmedin alarak. OSD menüsünden Adaptive Sync aç ve sonra NVIDIA'i̇ Denetim Masası'na bak G-Sync kısmı geliyor mu? Genişletmek için tıkla... OSD ile oynamadan Nvidia Denetim Masasından açtım.
K kerem2018 Megapat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 276 24 Eylül 2024 #13 Saint Lucia dedi: Ucuzlardan almanı önermem. Vermişken iyi bir mala para ver. Kendi kullandığım markanın kablosu var. Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith Fiyatı Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Bu Paugge kablonun daha küçük jak kısmı M.2 mini ye, büyük olan DisplayPort'ta monitöre mi takılacak?
Saint Lucia dedi: Ucuzlardan almanı önermem. Vermişken iyi bir mala para ver. Kendi kullandığım markanın kablosu var. Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith Fiyatı Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Bu Paugge kablonun daha küçük jak kısmı M.2 mini ye, büyük olan DisplayPort'ta monitöre mi takılacak?