SoloTÜRK01 Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Yaklaşık 2 haftadır dikkatimi çeken bir konu var. Ben altımda kalın kot pantlonla üşürken kızları mini etek veya kısa şortla görüyorum. Hiç mi üşümüyorsunuz. Gerçekten merak ediyorum.
Yaklaşık 2 haftadır dikkatimi çeken bir konu var. Ben altımda kalın kot pantlonla üşürken kızları mini etek veya kısa şortla görüyorum. Hiç mi üşümüyorsunuz. Gerçekten merak ediyorum.
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 15 Kasım 2023 #2 Bazıları çorapla geziyor. Tenden ayırt etmesi bayağı zor olanla ve bayağı da sıcak tutuyor sanırsam. Diğer türlüsünü bilmiyorum.
Bazıları çorapla geziyor. Tenden ayırt etmesi bayağı zor olanla ve bayağı da sıcak tutuyor sanırsam. Diğer türlüsünü bilmiyorum.
SoloTÜRK01 Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 JunQhan dedi: Bazıları çorapla geziyor. Tenden ayırt etmesi bayağı zor olanla ve bayağı da sıcak tutuyor sanırsam. Diğer türlüsünü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şakam yok bir ara termoreseptörleri yok sandım
JunQhan dedi: Bazıları çorapla geziyor. Tenden ayırt etmesi bayağı zor olanla ve bayağı da sıcak tutuyor sanırsam. Diğer türlüsünü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şakam yok bir ara termoreseptörleri yok sandım