Satılık Mini GT BMW M4 açık kutu

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

mitatdemir

Centipat
Daha fazla  
Eksiksizdir kırık çıkık yırtık yoktur. Arkasından kenarlardan dikkatlice açmaya çalıştım. Param Güvende ile 500'e bırakıyorum. Sadece bu haftaya özel fiyat.

Dosya Ekleri

• IMG_8159.jpeg
    IMG_8159.jpeg
    222,3 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_8160.jpeg
    IMG_8160.jpeg
    129,8 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_8163.jpeg
    IMG_8163.jpeg
    158,2 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_8162.jpeg
    IMG_8162.jpeg
    169,8 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_8161.jpeg
    IMG_8161.jpeg
    155,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_8164.jpeg
    IMG_8164.jpeg
    233,3 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_8165.jpeg
    IMG_8165.jpeg
    199,5 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_8166.jpeg
    IMG_8166.jpeg
    175,9 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, referans ve pazarlık payı mevcut mu?

Referans ne oluyor hocam? Pazarlık olur ama yani çok inemem 20-30 daha inerim paraya ihtiyacım var.
Referans, daha önce alım satım yaptığınız kişilere deniyor. Daha önce sizden hiç alışveriş yapmamış birisinin size güvenmesini sağlayan bir sistem gibi düşünün.

Son düzenleme:
Selamlar, referans ve pazarlık payı mevcut mu?

Referans, daha önce alım satım yaptığınız kişilere deniyor. Daha önce sizden hiç alışveriş yapmamış birisinin size güvenmesini sağlayan bir sistem gibi düşünün.

O zaman var diyelim dolapta falan süper satıcı ünvanım var birçok ürün sattım Sahibinden'de aynı şekilde satmışlığım var ama genel olarak sahibinden tarafıyım komisyonları düşük. İsterseniz satışlarıma dair kanıt atabilirim.

O zaman var diyelim dolapta falan süper satıcı ünvanım var birçok ürün sattım Sahibinden'de aynı şekilde satmışlığım var ama genel olarak sahibinden tarafıyım komisyonları düşük. İsterseniz satışlarıma dair kanıt atabilirim.
Olur hocam dolap isminizi eğer reklam sayılmayacak ise yazabilir misiniz? Kural ihlaline giriyorsa gerek yok boşuna ceza almayın.

Olur hocam dolap isminizi eğer reklam sayılmayacak ise yazabilir misiniz? Kural ihlaline giriyorsa gerek yok boşuna ceza almayın.

Ben oradan veririm hocam ama çok kesiyor 650'ye veririm oradan @dolap31266532 ismim bu yani Param Güvende ile alsanız daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı