mini-ITX Oyun Sistemi - Bütçe 2500 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ralorieth

Megapat
Yer
Viyana / Avusturya
Daha fazla  
Meslek
IT Yöneticisi
Merhaba arkadaşlar,

Konuda da belirttiğim gibi evimdeki yer sıkıntısından ötürü bir mini-ITX oyun sistemi toplamaya karar verdim. Bütçem 2500 TL ve bunu sadece kasa için ayırdım. Diğer bütün bileşenler elimde mevcut. Monitör ihtiyacım yok televizyonumdan görüntü alacağım. Sistem önerilerinizi bekliyorum. Intel veya AMD farketmez ikisinede açığım.

Not: Anakartın üzerinde Wifi opsiyonu olursa benim için çok iyi olur zira ek olarak bir USB Wifi Dongle almak istemiyorum.

Saygılar...

Ben gibi mini-ITX toplayan var mı ya? Varmış demek. Ama genelde söyleyeyim, mini-ITX dediğin halde sana normal ATX boyutlarında anakart ve kasa önerebilirler, şaşırma.

Viyana/ Avusturya'da hangi yerler var bilgisayar toplanabilecek?

Ben gibi mini-ITX toplayan var mı ya? Varmış demek. Ama genelde söyleyeyim, mini-ITX dediğin halde sana normal ATX boyutlarında anakart ve kasa önerebilirler, şaşırma.

Viyana/ Avusturya'da hangi yerler var bilgisayar toplanabilecek?

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim kardeşim. Maalesef mini-ITX topluyorum çünkü malum bu ülkede evler kutu gibi yer sıkıntısı oluyor :) Şaşırmam merak etme sonuçta kaç kişiyiz biz mini-ITX kullananlar :D Aşağıda verdiğim sitelerden birşeyler önerebilirsen sevinirim. Bu sitelerden alışveriş yapabilirim. 2500 TL aşağı yukarı 860 Euro ya tekabül ediyor.

Amazon.de: Günstige Preise für Elektronik & Foto, Filme, Musik, Bücher, Games, Spielzeug & mehr
Bei Cyberport kaufen Sie Computer, Notebooks, Fernseher, Apple, Handys & Digitalkameras
günstig online kaufen bei mylemon.at
Geizhals Österreich

Tekrar teşekkür ederim.

Hayır. Çünkü bende mini-ITX toplayacağım az kaldı. Kulübe hoşgeldin. Bir kaç dakikaya düzeltirim.

Düzenleme: Bir site bu kadar karışık olamaz. Zor topluyorum. :D Şu an meşgulüm. En kısa zamanda toplayacağım. Bu gün içerisinde kesin. Kusura bakma.

Son düzenleme:
Bu sitede böyle, ben karışmam. :D Siz dolar olarak hesaplamışsınız bir de, ondan olabilir. :)

Üstad bu sistemle Battlefield 4 Ultra ayarlarda kaç FPS alırım tahmini? Gerçekten hoşuma gitti H97 ye hiç bakmamıştım :D Birde işlemci soğutucu olarak stok fanmı öneriyorsun?

Düzenleme: H97 idi Z97 olmuş sanırım fikir değiştirdin. Fakat bana üzerinde wireless modülü de olan bir anakart gerekiyor. Ayrıca usb dongle a para vermek istemiyorum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı