mini-ITX Oyun Sistemi - Bütçe 2500 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sistemi düzelttim. Z97 chipsetli anakart koydum. GTX770 ile Battlefield'da rahat FPS değerleri alırsın, merak etme. Ultra'da rahat oynatır, orasını bil yeter. Stok fan önermiyoruz, soğutuculara bakmadım. Bir saniye.

Not: Soğutucu ekleyeceğim sisteme, takip edebilirsin. Anakartta da değişikliğe gidebilirim.

Bu sitede böyle, ben karışmam. Siz dolar olarak hesaplamışsınız bir de, ondan olabilir.

Teşekkür ederim beklemedeyim.

Aynı anakartı ekledim ben, merak etme. Şimdi teredütteyim, Hyper TX3 Evo mu koyayım, Blizzard T2 Mini mi koyayım acaba. Hangisi daha iyi gider o kasaya.

Not: Hyper 103 ekledim.

@Ralorieth, sistemi düzenledim. Soğutuculara biraz daha bakacağım, emin olmak için. Şimdilik sisteminiz böyle.

@JfWinks, hemen bakıyorum var mı, yok mu diye.

@Ralorieth, sistemi düzenledim. Soğutuculara biraz daha bakacağım, emin olmak için. Şimdilik sisteminiz böyle.

@JfWinks, hemen bakıyorum var mı, yok mu diye.

Çok teşekkür ederim. Kafamı karıştıran bir soru var işlemci soğutucu ile harddisk i bu kasaya ben düzgün bir şekilde sığdırabilirmiyim?

Evet, sığdırabilirsiniz. İşlemci soğutucusunu son defa değiştiriyorum, kusuruma bakmayın. Gayet rahat bir sistem olacak.

@Ralorieth, işlemci soğutucusu son defa değiştirildi, bakabilirsiniz.
@JfWinks, koydum sisteme. Teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…