Tibet T Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 173 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 Mini ITX sistem almayı düşünüyorum ancak en ufak bir bilgim yok. Kendim toplayacaktım fakat hata yaparım diye buraya da danışmak istedim. Teşekkürler.
Mini ITX sistem almayı düşünüyorum ancak en ufak bir bilgim yok. Kendim toplayacaktım fakat hata yaparım diye buraya da danışmak istedim. Teşekkürler.
ssgore Centipat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 607 Çözümler 26 31 Aralık 2024 #2 Tibet T dedi: Mini ITX sistem almayı düşünüyorum ancak en ufak bir bilgim yok. Kendim toplayacaktım fakat hata yaparım diye buraya da danışmak istedim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ITX anakart seçenekleri yok denecek kadar azaldı, ulaşılabilenler de manasız yüksek fiyatlara sahipler. Tekrar düşünün isterseniz.
Tibet T dedi: Mini ITX sistem almayı düşünüyorum ancak en ufak bir bilgim yok. Kendim toplayacaktım fakat hata yaparım diye buraya da danışmak istedim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ITX anakart seçenekleri yok denecek kadar azaldı, ulaşılabilenler de manasız yüksek fiyatlara sahipler. Tekrar düşünün isterseniz.