Mini ITX sistem toplamaya karar verdim. Fakat konu hakkında hiç bilgim yok araştırarak yapmaya çalışacağım, ancak tecrübeli kişilerden deneyimlerini öğrenmek istiyorum.
Konu hakkında bilgisi, önerisi olanlar tavsiyelerini paylaşabilir mi acaba?
APU sistem olacak ama ekran kartı da ekleyebilirim tabii sigabilirse kasaya.
Amacım oyunları +60 FPS Low ayarlarda oynamak ayrıca dizi film ve TV'ye baglayinca 4K video izleyebilmek. Bütçemi amaç dahilinde en uygun sisteme göre ayarlayacağım.
APU sistem olacak ama ekran kartı da ekleyebilirim tabii sigabilirse kasaya.
Amacım oyunları +60 FPS Low ayarlarda oynamak ayrıca dizi film ve TV'ye baglayinca 4K video izleyebilmek. Bütçemi amaç dahilinde en uygun sisteme göre ayarlayacağım.
Monitör dahil olmayacak. Monitörüm var. Ama mini ITX'e uyacak başka hiçbir parça yok elimde toplamda 4000 kadar harcayabilirim ama ne kadar az olursa o kadar iyi benim için kasayi Çin'den almayı planliyorum.
ATX kasaya mini ITX sistem kurulmuş burada. Bunu izlemiştim benim amacim kitap kadar bir PC yapıp bunu rahatça taşıyabilmek. Seyahat edersem sırt cantama bile atabilmek.
Monitör dahil olmayacak. Monitörüm var. Ama mini ITX'e uyacak başka hiçbir parça yok elimde toplamda 4000 kadar harcayabilirim ama ne kadar az olursa o kadar iyi benim için kasayi Çin'den almayı planliyorum.