Mini ITX Sistem Toplamak Ne Kadar Mantıklı?

Ben de öğrenci olduğumdan şu sıralar düşünüyorum mini itx bir kasa. Nasıl yaptınız son durum nedir? Açtığınız konular varsa bunla ilgili atar mısınız, bu konuda araştırma yapmak biraz meşaketliymiş

@genkin9,
Kurması zor olacaktır sanırım Kasa olarak ta direkt düz dev kasa kurup evde oynayacağım. Mini ITX sistemler de güzel ama bütçemizin biraz 8-9-10K olması lazım

@genkin9,
Kurması zor olacaktır sanırım Kasa olarak ta direkt düz dev kasa kurup evde oynayacağım. Mini ITX sistemler de güzel ama bütçemizin biraz 8-9-10K olması lazım
Giriş-orta segment kafi olacaktır. 10100F + 1650S veya muadili bir sistem düşünüyorum, 5.5 - 6K civarı bir fiyat ortaya çıkıyor.

Kasa ve PSU'ları biraz pahalı. Letgo'dan vs. güzel küçük PSU'lar bulunabiliyor 600TL'ye vs. onlara bakılabilir.
Micro atx tarafına geçtim biraz hocam, mItx ileriye dönük ve f/p daha kötü olduğundan. Baktım mAtx ler de taşınabiliyor. Yeni konu açtım bununla ilgili isterseniz oraya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…