Mini-ITX Yosemite Sistem

ahmet kanar

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.Arkadaşlar elimdeki dell n5110 notebookumu sattım. Bu notebookta osx yosemite ubuntu win8 kullanıyordum. Kendime hem oyun hemde işlemler için mini-itx sistem kurmaya karar verdim. İnternette araştırarak kendimce donanımlar seçtim. Deneyimli arkadaşlar sizce sistem iyimi yada değiştirilmesi gereken bileşenler var mı ?

• İşlemci i7 4790 850 tl
  • Anakart H97N-WIFI 480 tl
  • Bellek Kingston HyperX Fury Black 16GB(2x8GB) 1600MHz DDR3 HX316C10FBK2/16 400 tl
  • Ekran kartı Asus GT 740 OC Edition 2GB 128 bit 250 tl
  • Güç kaynağı XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS BRONZE 600W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI 215 tl
  • CPU soğutucu Thermaltake Water 3.0 Performer CL-W0222-B Sıvı CPU Suğutucu 230 tl
  • SSD Samsung 850 PRO 256GB MZ-7KE256BW 560 tl
  • Kasa Cooler Master Elite 110 170 tl
  • Kavye mouse : Everest KM-811 90 tl
  • Wifi adaptor BCM943225HMB

Bu arada oc yapmıyacağım için k serisi bir cpu almadım.
Wifi donanımı olarak b+g+n+bluetooth olarak bu karttan elimde 5 adet var nette biraz baktım fix ile çalışıyormuş. Bende routerda 5ghz olmadığı için daha iyi bir wifi kart varsa sorunsuz olan onuda alabilirim amazondan
Oc yapmıyacağım için harici bir soğutucuya ihtiyacım varmı.Yoksa üzerindekini kullanırsam ne olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu gözüküyor. TP-LINK TL-WDN4800 alabilirsin. Mac bu WI-FI kartı hiç bir kext / yamaya gerek kalmadan tanıyor. Ayrıca anakart üzerindeki Bluetooth çalışacaktır, belirteyim. Ayrıca uyumlu WI-FI donamımları için ayrıca buraya bakabilirsin:
https://www.technopat.net/sosyal/konu/hackintosh-wi-fi-donanımları.92255/

Adaptor için pci-e veya usb değil anakartın üzerindekine direk takılan half wifi card lardan yani tercih etmem gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…