Klavye model nedir? Ben de T60 var ziyolung onda yön tuşlarını kapatmak için FN + Shift ve yön tuşunun 1 tanesine basılı tutuyorum 1 saniye için de kapanıyor. Bir bak öyle
Klavye model nedir? Ben de T60 var ziyolung onda yön tuşlarını kapatmak için FN + Shift ve yön tuşunun 1 tanesine basılı tutuyorum 1 saniye için de kapanıyor. Bir bak öyle
Hocam ben de şu an 2 tane klavye var Biri Havit Gamenote KBL884 LCD ekranlı bu red switch bir de zaten yukarı da bahsettiğim o da mavi switch. Ben normal de mavi switch daha çok severim. O yüzden ziyoulang T60'ı almıştım çok hafif de olsa kulağınıza azıcık yay sesi gelebilir. İyi yani genel olarak ben bir problem görmedim ama 2 versiyonu var Rainbow ve RGB olan pek fiyat farkı yok ise RGB olanını alın mutlaka
Bende blic T60 kullanıyorum bugün 1 saat önce elime ulaştı yön tuşlarını nasıl kapatıp açacağımı bilmiyorum o yüzden destek alıyorum. güzel klavye red swicth benimki
Bende blic T60 kullanıyorum bugün 1 saat önce elime ulaştı yön tuşlarını nasıl kapatıp açacağımı bilmiyorum o yüzden destek alıyorum. Güzel klavye red swicth benimki