gyroxx Picopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #21 engoboi dedi: Beyaz setup yoksa bir zaman sonra gözünüzü rahatsız eder, siz siyah alın. Genişletmek için tıkla... Hocam setup beyaz değil ama kulaklık beyaz ve nedense beyaz renk hoşuma gidiyor gözümü yoracağını düşünmüyorum tek şüphem sararma yapar mı?
engoboi dedi: Beyaz setup yoksa bir zaman sonra gözünüzü rahatsız eder, siz siyah alın. Genişletmek için tıkla... Hocam setup beyaz değil ama kulaklık beyaz ve nedense beyaz renk hoşuma gidiyor gözümü yoracağını düşünmüyorum tek şüphem sararma yapar mı?
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #22 gyroxx dedi: Hocam setup beyaz değil ama kulaklık beyaz ve nedense beyaz renk hoşuma gidiyor gözümü yoracağını düşünmüyorum tek şüphem sararma yapar mı? Genişletmek için tıkla... Yapmaz hocam, Redragon bence TR marketinde en iyi klavye distrübütoru olan alt markalardan biri.
gyroxx dedi: Hocam setup beyaz değil ama kulaklık beyaz ve nedense beyaz renk hoşuma gidiyor gözümü yoracağını düşünmüyorum tek şüphem sararma yapar mı? Genişletmek için tıkla... Yapmaz hocam, Redragon bence TR marketinde en iyi klavye distrübütoru olan alt markalardan biri.
gyroxx Picopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #23 engoboi dedi: Yapmaz hocam, Redragon bence TR marketinde en iyi klavye distrübütoru olan alt markalardan biri. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sanırım beyaz olanı alacağım. Sizide meşgul ettim, sağ olun.
engoboi dedi: Yapmaz hocam, Redragon bence TR marketinde en iyi klavye distrübütoru olan alt markalardan biri. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sanırım beyaz olanı alacağım. Sizide meşgul ettim, sağ olun.
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #24 gyroxx dedi: Anladım. Sanırım beyaz olanı alacağım. Sizide meşgul ettim, sağ olun. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam ne demek, istediğinize sorabilirsiniz.
gyroxx dedi: Anladım. Sanırım beyaz olanı alacağım. Sizide meşgul ettim, sağ olun. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam ne demek, istediğinize sorabilirsiniz.