Mini klima alınır mı?

Veli Tunç

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar.
Odam 14 metrekare var yok böyle bir ürün almayı düşünüyorum.
Normalde içeri odamızda klima açık sadece benim kapımı açıyorum ama fazla etki etmiyor. Böyle bir ürün alıp deneyen var mıdır acaba?

Dosya Ekleri

• 49C0B904-7DFA-403A-AB9A-AF25362B9731.png
    49C0B904-7DFA-403A-AB9A-AF25362B9731.png
    298,8 KB · Görüntüleme: 237
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz ürünlerin hepsi aynı mantık ile çalışıyor, içinde peçeteden hallice bir kağıt var. Sizin koyduğunuz suyu emerek arka tarafında çalışan PC fanı gibi bir fan sayesinde çıkışa ileterek "sözde" soğutuyor. Fakat değil odayı, PC kasası boyutunda bir alanı bile soğutamıyorlar.

İlk piyasalara bu tarz ürünler düşünce bir adet Çin'den almıştım fakat sonuç fiyasko, verdiğiniz parayla kalırsınız. Peçete gibi olan kağıt bir süre sonra parçalanacak. Parçalanmasa bile bu ürünler sıvıyı buharlaştırıp nemi de bulunduğu ortama veriyor, bu sayede odada nem oranı da artıyor. E haliyle sıcaklık + nem artışı = geçmiş olsun, daha da sıcak ve bunaltıcı bir ortama merhaba.

Bunun yerine sağlam güzel 2. el veya sıfır bir vantilatör alın, daha çok yararını görürsünüz.

Arkadaşlar peki mesela bunu masanın üzerine kattık sadece yüzümüzü falan soğutmasını istiyoruz iş görür mü?

Tüm oda için bahsetmiyorum sadece elim kolum yüzüm falan.

Ya bende öyle düşünüyorum şimdi diğer odada klima açık ama benim odama fazla etki etmiyor bunu alsam diye düşündüm etkisi olur gibisinden düşündüm daha önce kullanan var mı onu merak ettim.

Ya bende öyle düşünüyorum şimdi diğer odada klima açık ama benim odama fazla etki etmiyor bunu alsam diye düşündüm etkisi olur gibisinden düşündüm daha önce kullanan var mı onu merak ettim.

Hocam bende bu soğutucu ile ilgili bir konu açtım fakat ben sadece yüzümü rahatlatmasını istiyorum öyle odayı falan değil.

Hocam bu tip soğutucular oda için yetmez yetemez bence bunu yanına falan katıcaksın anca güzel soğutur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı