Mini/Mid Tower Kasa Önerisi

ahmetxx12xx

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen sistem toplamayi dusunuyorum, fakat elimdeki parcalari da degerlendirmek istiyorum.

Kolay taşıyabileceğim, ağır olmayan, küçük bir kasa arıyorum. Fakat bulamadım.

Elimdeki PSU normal büyüklükte, bu PSU'yu değiştirmeden kullanabileceğim mini ya da micro tip kasa var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kasa için işlemci markanız fark etmez, başlıkta Küçük Boy Kasa Önerisi yazsanız daha doğru olur.

İkinci olarak, ekran kartı uzunluğunuz nedir? mITX veya mATX pek fark etmiyor sizin için sanırım.
Üçüncü olarak, bütçe? Mini-ITX piyasası biraz "niche" olduğu için çok egzotik kasalar da var oldukça niteliksiz, bütçe odaklı kasalar da.

Öncelikle kasa için işlemci markanız fark etmez, başlıkta Küçük Boy Kasa Önerisi yazsanız daha doğru olur.

İkinci olarak, ekran kartı uzunluğunuz nedir? mITX veya mATX pek fark etmiyor sizin için sanırım.
Üçüncü olarak, bütçe? Mini-ITX piyasası biraz "niche" olduğu için çok egzotik kasalar da var oldukça niteliksiz, bütçe odaklı kasalar da.
Ekran kartı kullanmayı düşünmüyorum ryzen G serisinden bir işlemci kullanmayı düşünüyorum sırt çantasına sığacak kadar küçük kasalar gördüm ama psu sfx denen modelden yeni psu almadan küçük kasa var mı kullanabilicek olduğum acaba bildiğiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı