Hüseyin Doğan Akın Hectopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2016 #1 Arkadaşlar merhaba, Günlerdir masaüstü bilgisayarımın yanina mini bir ekran arıyorum ve bulamadım artık delirmek üzereyim. Bu ekrani kenarda skype konuşma ekranini açmak veya mini map'leri burada acmak için kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, Günlerdir masaüstü bilgisayarımın yanina mini bir ekran arıyorum ve bulamadım artık delirmek üzereyim. Bu ekrani kenarda skype konuşma ekranini açmak veya mini map'leri burada acmak için kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 7 Temmuz 2016 #2 9'' Vga Cctv Monitör- 9 Inch Tft Lcd Ekran-noisy - n11.com İşini görür mü?
Hüseyin Doğan Akın Hectopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2016 #3 E Cynara dedi: 9'' Vga Cctv Monitör- 9 Inch Tft Lcd Ekran-noisy - n11.com İşini görür mü? Genişletmek için tıkla... vet bunun gibi bir şey ariyorum ancak bu ekranin asil amaci yanilmiyosam arac icin o yuzden pahali benim istedigim sadece pc icin olanlarindan .
E Cynara dedi: 9'' Vga Cctv Monitör- 9 Inch Tft Lcd Ekran-noisy - n11.com İşini görür mü? Genişletmek için tıkla... vet bunun gibi bir şey ariyorum ancak bu ekranin asil amaci yanilmiyosam arac icin o yuzden pahali benim istedigim sadece pc icin olanlarindan .
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 7 Temmuz 2016 #4 Hüseyin Doğan Akın dedi: Evet bunun gibi bir şey ariyorum ancak bu ekranin asil amaci yanilmiyosam arac icin o yuzden pahali benim istedigim sadece pc icin olanlarindan . Genişletmek için tıkla... Bunun da VGA girişi mevcut, bilgisayar için mini monitör pek kullanılmıyor. Aynı sitede 7'' görmüştüm 109 TL'di sanırsam. Bir bak istersen.
Hüseyin Doğan Akın dedi: Evet bunun gibi bir şey ariyorum ancak bu ekranin asil amaci yanilmiyosam arac icin o yuzden pahali benim istedigim sadece pc icin olanlarindan . Genişletmek için tıkla... Bunun da VGA girişi mevcut, bilgisayar için mini monitör pek kullanılmıyor. Aynı sitede 7'' görmüştüm 109 TL'di sanırsam. Bir bak istersen.