Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 815 28 Mayıs 2025 #1 Daha önce hiç kullanmadım alırsam da çok içmem heralde. O yüzden şu mini nargile setini almayı düşünüyorum. Arkadaş aroma ve duman biraz az normale göre diyor ama fiyat çok uygun olunca ilgimi çekmiyor değil. Alınır mı bu? COCOTURK Siyah Küçük Boy Nargile Takımı Tüm Set Masa Üstü Nargile Takımı Mini Nargile Seti - Fiyatı, Yorumları Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2025
Daha önce hiç kullanmadım alırsam da çok içmem heralde. O yüzden şu mini nargile setini almayı düşünüyorum. Arkadaş aroma ve duman biraz az normale göre diyor ama fiyat çok uygun olunca ilgimi çekmiyor değil. Alınır mı bu? COCOTURK Siyah Küçük Boy Nargile Takımı Tüm Set Masa Üstü Nargile Takımı Mini Nargile Seti - Fiyatı, Yorumları
T theforevervirgin Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 400 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #2 Dumanı az olur ve çok keyifli olmaz sizin bileceğiniz iş. Bence 450 TL para değil denenebilir.
Agony1 Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 1.259 Daha fazla Sistem Özellikleri 7800XT+13400F Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #3 Hiç kullanmadiysanjz kullanmayın bence.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.093 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #4 Regalor dedi: Daha önce hiç kullanmadım alırsam da çok içmem herhalde. O yüzden şu mini nargile setini almayı düşünüyorum. Arkadaş aroma ve duman biraz az normale göre diyor ama fiyat çok uygun olunca ilgimi çekmiyor değil. Alınır mı bu? COCOTURK Siyah Küçük Boy Nargile Takımı Tüm Set Masa Üstü Nargile Takımı Mini Nargile Seti - Fiyatı, Yorumları Genişletmek için tıkla... Adam gibi setleri 6000 TL'den başlıyor. E50 IRONMAN PRO X TİTANYUM SERİ BLACK |- Nargile Takımı Türkiye’nin en büyük nargile üreticisi Mr.Eds’in yeni gözdesi E50 IRONMAN PRO X TİTANYUM SERİ BLACK ile tanışmanın tam zamanı! www.mreds.com.tr
Regalor dedi: Daha önce hiç kullanmadım alırsam da çok içmem herhalde. O yüzden şu mini nargile setini almayı düşünüyorum. Arkadaş aroma ve duman biraz az normale göre diyor ama fiyat çok uygun olunca ilgimi çekmiyor değil. Alınır mı bu? COCOTURK Siyah Küçük Boy Nargile Takımı Tüm Set Masa Üstü Nargile Takımı Mini Nargile Seti - Fiyatı, Yorumları Genişletmek için tıkla... Adam gibi setleri 6000 TL'den başlıyor. E50 IRONMAN PRO X TİTANYUM SERİ BLACK |- Nargile Takımı Türkiye’nin en büyük nargile üreticisi Mr.Eds’in yeni gözdesi E50 IRONMAN PRO X TİTANYUM SERİ BLACK ile tanışmanın tam zamanı! www.mreds.com.tr
T theforevervirgin Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 400 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #5 NYTMARE dedi: Adam gibi setleri 6000 TL'den başlıyor. E50 IRONMAN PRO X TİTANYUM SERİ BLACK |- Nargile Takımı Türkiye’nin en büyük nargile üreticisi Mr.Eds’in yeni gözdesi E50 IRONMAN PRO X TİTANYUM SERİ BLACK ile tanışmanın tam zamanı! www.mreds.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu da abartı normal bir nargile takımını 2500'e rahatlıkla bulursunuz.
NYTMARE dedi: Adam gibi setleri 6000 TL'den başlıyor. E50 IRONMAN PRO X TİTANYUM SERİ BLACK |- Nargile Takımı Türkiye’nin en büyük nargile üreticisi Mr.Eds’in yeni gözdesi E50 IRONMAN PRO X TİTANYUM SERİ BLACK ile tanışmanın tam zamanı! www.mreds.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu da abartı normal bir nargile takımını 2500'e rahatlıkla bulursunuz.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.093 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #6 theforevervirgin dedi: Bu da abartı normal bir nargile takımını 2500'e rahatlıkla bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Onların duman performansı kötü aslında bu bile orta kalite sayılır Rus nargileleri var onlar en iyisi ama bu kadar ufağını bulamadım hem evde hem dışarıda kullanmak için.
theforevervirgin dedi: Bu da abartı normal bir nargile takımını 2500'e rahatlıkla bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Onların duman performansı kötü aslında bu bile orta kalite sayılır Rus nargileleri var onlar en iyisi ama bu kadar ufağını bulamadım hem evde hem dışarıda kullanmak için.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.479 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #7 Gereksiz para israfı.