Mini PC SSD ve HDD görmüyor

Justice19

Hectopat
Selam arkadaşlar, internetten.
Igel M340C AMD GX-424CC 2.4 GHz 4 GB RAM mini PC satin aldim.
SSD'si yokmuş satın almam gerekiyormuş.

İçindeki kartla igelin kendi işletim sistemi Linux gibi bir sistem aciliyor, diğer bilgisayarla, o karta Win kuramadim boyutu yetmedi, onu sifirladim oda hit and key hatasi vermeye başladi,
Tekrar Gigabyte'nin normal 120GB SSD'sini taktim. Hit and key bootable hatasi veriyor.
Flash bellegi zaten görmüyor.
Bu PC'ye hangi tür hard disk takacağım. Windows 10 kuracağım sadece.

Son düzenleme:
Sata ssd takıyor. Bağlantıları kontrol edin tam oturduğundan emin olun. Cihazın bios'una girip boot'dan usb belleği seçin windows 10 kurmadan öncede diski biçimlendirin öyle üstüne kursun temiz kurulum olur. Flash belleği görmeden kuramazsınız ki. 3 tane port varmış cihazda her portu teker teker deneyin. Ama şöyle deneyin cihaz açtın görmedi kapat port değiş böyle yapın. Yoksa güncellenmez boot listesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sata ssd takıyor. Bağlantıları kontrol edin tam oturduğundan emin olun. Cihazın bios'una girip boot'dan usb belleği seçin windows 10 kurmadan öncede diski biçimlendirin öyle üstüne kursun temiz kurulum olur. Flash belleği görmeden kuramazsınız ki. 3 tane port varmış cihazda her portu teker teker deneyin. Ama şöyle deneyin cihaz açtın görmedi kapat port değiş böyle yapın. Yoksa güncellenmez boot listesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umudum yokta denicem hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı