Merhaba, bugün elime bütün parçalarım geldi. Laptopuma mini PC-IE girişini taktım, PSU'yu çalıştırdım, ekran kartı çalışıyor, Driver'lerini kurdum, fakat aygıt yöneticisinde erkan kartına gelince baktım ki şu hatalar görünüyor, ayrıca monitöre bağladığımda görüntü gelmiyor. Ekran kartı arızalı değil, açıldığında bir süre fanları dönüyor ve 15 saniye içerisinde bir daha dönmüyor. Sorunum bu, yardımcı olup çözebilecekler çok makbule gelir.
Bu aygıt kaynak kullanmıyor çünkü bir sorunu var.
Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)
Öncelikle geçmiş olsun. Hiç araştırmadan satın alma hatasına düşmüşsünüz. Elinizdeki aparat eGPU yapmak için değil. Ekran kartı Riser aparatı. eGPU yapmak için parayı basıp bu aparatı almanız gerekiyor. Ama bu aparatı Aliexpress'ten almayın. Oradan alınan aparatlar çoğu zaman çalışmıyor. Forumda o aparatların çalışmaması hakkında bir sürü konu var.
Alfais 4250 Mini Pci E Ekspress V8.0 Exp Gdc Harici Ekran en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Öncelikle geçmiş olsun. Hiç araştırmadan satın alma hatasına düşmüşsünüz. Elinizdeki aparat eGPU yapmak için değil. Ekran kartı Riser aparatı. eGPU yapmak için parayı basıp bu aparatı almanız gerekiyor. Ama bu aparatı Aliexpress'ten almayın. Oradan alınan aparatlar çoğu zaman çalışmıyor. Forumda o aparatların çalışmaması hakkında bir sürü konu var.
Çok şaşırdım videoyu izlerken. Tek saniye atlamadan tüm dikkatimi vererek izledim bir bit yeniği bulamadım. USB 3 PCI Express 3 hızını yakalayamaz. Verimli olacağını sanmıyorum. R7 240 PCI Express 3 kullanırken GTX 1050 PCI Express x16 3 kullanıyor. Bu yüzden olabilir.
Çok şaşırdım videoyu izlerken. Tek saniye atlamadan tüm dikkatimi vererek izledim bir bit yeniği bulamadım. USB 3 PCI Express 3 hızını yakalayamaz. Verimli olacağını sanmıyorum. R7 240 PCI Express 3 kullanırken GTX 1050 PCI Express x16 3 kullanıyor. Bu yüzden olabilir.
Bir adet gelişme kaydettim, uzun uğraşlar sonucunda BIOS'da çeşitli güncellemeler yaptım, Driver'ı şu anda kurmadım, fakat şu anda bu aygıt düzgün çalışıyor diyor. BIOS'dan Graphic Options'u UMA ONLY'e çektim, sonrasında Bilgisayarın içerisinde olan AMD ekran kartını XEON PCI-E expressi ile beraber deve dışı bırakarak bilgisayardan kaldırdım, driverleri kurunca tekrardan gelişme olacak mı, yazacağım.