H HimmetEfendi Picopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 121 Çözümler 1 18 Haziran 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu mini PC'ler ile kullandığımız büyük kasalar ve soğutma sistemlerinin devri bitecek mi arkadaşlar? Öngörünüz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2025
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu mini PC'ler ile kullandığımız büyük kasalar ve soğutma sistemlerinin devri bitecek mi arkadaşlar? Öngörünüz nedir?
S Silence59 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 969 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #2 HimmetEfendi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu mini PC'ler ile kullandığımız büyük kasalar ve soğutma sistemlerinin devri bitecek mi arkadaşlar? Öngörünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Bitmez eskiden de bu tip kasalar vardı evet bunlar yine piyasada tutulur gibi duruyor ama normal kasalar en az 10-15 sene önder olur.
HimmetEfendi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu mini PC'ler ile kullandığımız büyük kasalar ve soğutma sistemlerinin devri bitecek mi arkadaşlar? Öngörünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Bitmez eskiden de bu tip kasalar vardı evet bunlar yine piyasada tutulur gibi duruyor ama normal kasalar en az 10-15 sene önder olur.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 18 Haziran 2025 #3 Mini PC alacağıma laptop alırım. Kasa almamın amacı zaten sistemin ferah ve soğuk çalışmasını sağlamak. Ne o daracık alana bir dünya komponent koymak. Laptopta illallah ettim sıcaklıktan zaten ATX kasaya geçtim püfür püfür esiyor sistem.
Mini PC alacağıma laptop alırım. Kasa almamın amacı zaten sistemin ferah ve soğuk çalışmasını sağlamak. Ne o daracık alana bir dünya komponent koymak. Laptopta illallah ettim sıcaklıktan zaten ATX kasaya geçtim püfür püfür esiyor sistem.
H HimmetEfendi Picopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 121 Çözümler 1 18 Haziran 2025 #4 Fan devri ne zaman bitecek çok merak ediyorum.