TEKİNALP Hectopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Mart 2020 #1 Merhabalar, yaklaşık 3 aydır Mini sumo robot adlı robot üzerinde çalışıyorum. C++ dilinde Arduino adlı programda çalışıyorum. C++ dilini bilen ya da 3 cisim sensörlü 2 çizgi sensörlü bir mini sumo robot kodu olan varsa elinde çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2020
Merhabalar, yaklaşık 3 aydır Mini sumo robot adlı robot üzerinde çalışıyorum. C++ dilinde Arduino adlı programda çalışıyorum. C++ dilini bilen ya da 3 cisim sensörlü 2 çizgi sensörlü bir mini sumo robot kodu olan varsa elinde çok sevinirim.
M3ric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 1.946 Çözümler 30 Yer Izmir'in daglarinda cicekler acar 9 Mart 2020 #2 Github'da paylasilan su proje isinize yarayabilir. GitHub - ethanphunter/Mini-Sumo: Code for Arduino Mini Sumo Robots Code for Arduino Mini Sumo Robots . Contribute to ethanphunter/Mini-Sumo development by creating an account on GitHub. github.com
Github'da paylasilan su proje isinize yarayabilir. GitHub - ethanphunter/Mini-Sumo: Code for Arduino Mini Sumo Robots Code for Arduino Mini Sumo Robots . Contribute to ethanphunter/Mini-Sumo development by creating an account on GitHub. github.com
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 9 Mart 2020 #3 Github'a yazarsanız bir milyon tane var zaten