Mini Taşınabilir projeksiyon cihazı nasıldır?

Bütçe
1300-1800 arası

Yeyil

Kilopat
Daha fazla  
Çok büyük bir beklentimiz olmadığı için direkt sipariş geçtik. Bu fiyata daha iyisi alınır derseniz iptale düşeriz. KYK yurdunda kullanacağız odada film vs. izlemek için. Onun dışında ben alıp eve götüreceğim odamda boş bir alan var duvarda tam uygun yansıtmak için. İncelemelere bakınca rengin biraz soluk sesin biraz az olması hariç sorun göremedim onu da hoparlör alarak çözeriz gibime geliyor.

Bunu 2 gün önce YouTube videosunu izledim alanlar memnun herkes hoparlör konusunda şikayetci bir hoparlör çözersen problem olacağını sanmıyorum güzel bir şeye benziyor.

Bunu 2 gün önce YouTube videosunu izledim alanlar memnun herkes hoparlör konusunda şikayetci bir hoparlör çözersen problem olacağını sanmıyorum güzel bir şeye benziyor.

Prosunu Pazarama'da daha ucuza buldukta satıcı kafasına göre siparişi kargoda göstermiş amazona pazar günü temsilci şoka girdi 7 senedir çalışıyorum ilk defa bunu gördüm diye. Bizde bununla idare ederiz artık ürün düzgün gelirse. Çok büyük bir şikayet göremedim genelde fiyatına göre normal şeyler şikayet denilenler. 600-700'e kablosuz bir hoparlör çözeceğiz yanına büyük ihtimal.

Deneyip paylaşırsanız sevinirim bende anlamayı düşünüyorum elimde ttec kablosüz BT hoparlörüde var.

Deneyip paylaşırsanız sevinirim bende anlamayı düşünüyorum elimde ttec kablosüz BT hoparlörüde var.

Elimize gelirse deneyeceğiz. İnşallah salatalık yollanmazda sorun yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…