GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Fox River 10 Temmuz 2023 #1 Küçük bir USB bellek aldım fakat başı çok küçük. Kasanın neresine takacağım bunu?
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 10 Temmuz 2023 #2 GainEager dedi: Küçük bir USB bellek aldım fakat başı çok küçük. Kasanın neresine takacağım bunu? Genişletmek için tıkla... Flash belleğin resmini atar mısınız?
GainEager dedi: Küçük bir USB bellek aldım fakat başı çok küçük. Kasanın neresine takacağım bunu? Genişletmek için tıkla... Flash belleğin resmini atar mısınız?
nopickart Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #3 GainEager dedi: Küçük bir USB bellek aldım fakat başı çok küçük. Kasanın neresine takacağım bunu? Genişletmek için tıkla... Hocam şidmi daha detaylı anlatın bize ya da direkt USB'nin fotoğrafını atın çünkü USB boyutları stabildir ne anlatmak istediğinizi anlamadım tam olarak
GainEager dedi: Küçük bir USB bellek aldım fakat başı çok küçük. Kasanın neresine takacağım bunu? Genişletmek için tıkla... Hocam şidmi daha detaylı anlatın bize ya da direkt USB'nin fotoğrafını atın çünkü USB boyutları stabildir ne anlatmak istediğinizi anlamadım tam olarak