M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Temmuz 2022 #1 RAM 16gb Ekran kartı gtx 1650ti İşlemci i5 10200h Arkadaşlar mini USB vantilatör aldım, kuvvetli üflüyor. Laptopun yanına koysam soğutmaya etkisi olur mu?
Arkadaşlar mini USB vantilatör aldım, kuvvetli üflüyor. Laptopun yanına koysam soğutmaya etkisi olur mu?
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #2 Sanmam.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #3 Vantilatörün arkasına bir de buz koy PC donsun
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Temmuz 2022 #4 K.Makise dedi: Vantilatörün arkasına bir de buz koy PC donsun Genişletmek için tıkla... Cozen24 dedi: Sanmam. Genişletmek için tıkla... Laptopun altında soğutucu var zaten yan bir şekilde laptop fanlarına doğru soğuk hava üfler o zaman işe yarar mı acaba?
K.Makise dedi: Vantilatörün arkasına bir de buz koy PC donsun Genişletmek için tıkla... Cozen24 dedi: Sanmam. Genişletmek için tıkla... Laptopun altında soğutucu var zaten yan bir şekilde laptop fanlarına doğru soğuk hava üfler o zaman işe yarar mı acaba?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #5 Melloo_14 dedi: Laptopun altında soğutucu var zaten yan bir şekilde laptop fanlarına doğru soğuk hava üfler o zaman işe yarar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yani hocam laptop fanları dışa doğru üflüyor pek etksisi olacağını sanmıyorum.
Melloo_14 dedi: Laptopun altında soğutucu var zaten yan bir şekilde laptop fanlarına doğru soğuk hava üfler o zaman işe yarar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yani hocam laptop fanları dışa doğru üflüyor pek etksisi olacağını sanmıyorum.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2022 #6 Melloo_14 dedi: Arkadaşlar mini USB vantilatör aldım, kuvvetli üflüyor. Laptopun yanına koysam soğutmaya etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Şahsen Everest'in fanıyla denemiştim ve gayet işe yarıyordu. Elindeki de öyle bir şey ise işe yarayabilir.
Melloo_14 dedi: Arkadaşlar mini USB vantilatör aldım, kuvvetli üflüyor. Laptopun yanına koysam soğutmaya etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Şahsen Everest'in fanıyla denemiştim ve gayet işe yarıyordu. Elindeki de öyle bir şey ise işe yarayabilir.
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Temmuz 2022 #7 Koneko Toujou dedi: Şahsen Everest'in fanıyla denemiştim ve gayet işe yarıyordu. Elindeki de öyle bir şey ise işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... bendeki bayağı kuvvetli üflüyor K.Makise dedi: Yani hocam laptop fanları dışa doğru üflüyor pek etksisi olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... laptobun fanları altından hava çekiyor ya onu diyorum
Koneko Toujou dedi: Şahsen Everest'in fanıyla denemiştim ve gayet işe yarıyordu. Elindeki de öyle bir şey ise işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... bendeki bayağı kuvvetli üflüyor K.Makise dedi: Yani hocam laptop fanları dışa doğru üflüyor pek etksisi olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... laptobun fanları altından hava çekiyor ya onu diyorum
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 20 Temmuz 2022 #8 Etkisi olmaz. Kendinize tutun en azından öyle işe yarar.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #9 Melloo_14 dedi: Bendeki bayağı kuvvetli üflüyor. Laptopun fanları altından hava çekiyor ya onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez hocam baktınız oluyorsa güle güle kullanın. Benim PC şu an eriyor
Melloo_14 dedi: Bendeki bayağı kuvvetli üflüyor. Laptopun fanları altından hava çekiyor ya onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez hocam baktınız oluyorsa güle güle kullanın. Benim PC şu an eriyor
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #10 Hocam benim laptopun altında 2 tane dev gibi fanı olan bir soğutucu var. Yazın gram etki etmiyor. O yüzden ben kayda değer bir etkisi olacağını düşünmüyorum.
Hocam benim laptopun altında 2 tane dev gibi fanı olan bir soğutucu var. Yazın gram etki etmiyor. O yüzden ben kayda değer bir etkisi olacağını düşünmüyorum.