Mini vantilatörün motorunu prize takmak sorun olur mu?

efe erdal gül

Centipat
Daha fazla  
Evde bozuk bir mini vantilatör vardı içindeki kablolar zedelenmiş sanırım, motorunu çıkartıp şarj kablosuyla lehimledim. 1 kez taktım çalışıyordu ama bir tedirgin oldum patlar mı acaba diye. Prize bağlayıp 1 2 saat açık bıraksam bir sorun olur mu? Önceden de zaten vantilatörü prize takıp şarj ediyordum. İçinde küçük bir mikro denetleyici vardı sanırım.

Hocam kaç voltla çalışıyorsa eğer, mesela ortalama 5V 1a adaptörler sorunsuzca kullanabilirsiniz. USB ile çalışıyorsa daha önce de zaten sorun olmaz. İster prize şarj aletiyle ister bilgisayara takın, aynı şekilde çalışır sorunsuzca.

Kaç volt çalıştığını bilmiyorum ama önceden de prize takılı çalıştırmıyordum prize takıp şarj ediyordum pil ile çalışıyordu artık direk USB ile prize takıp çalıştırıyorum teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için bu sıcak havada zaten çalıştırmak zorundayım.

Hocam prize takıyorum derken prize direkt fiş ile mi takıyordunuz 220v yoksa yine bir USB adamtör girişine takarak mı çalıştırıyordunuz? Genelde şarjlı masaüstü vantilatörler zaten dediğim gibi 5V ile şarj olup çalışırlar.

USB adaptör girişine takarak çalıştırıyorum şu anda.

Yani şu an en fazla 5V verebileceği için adaptör bir sorun olmaz değil mi benim anladığım kadarı ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı