n4tsu Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 137 20 Mayıs 2023 #1 Mavi ekran sorunları almaya başladım analiz edebilen olursa çok sevinirim. 052023-11390-01.zip Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2023
KS KS n4tsu Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 137 20 Mayıs 2023 #11 McGucket dedi: Görmemişim. İndirmeyin onu. Beta sürümleri problem çıkartabiliyor. BIOS güncellemeyin. Beta sürümünü saymazsak şu an da güncel BIOS'unuz. BIOS işlemini atlayın yani. Durum nedir? @n4tsu Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartı driverını sildim yeniden yükledim bu RAM testi ne kadar sürüyor tam olarak ona göre başlatayım? Artı 0 Eksi
McGucket dedi: Görmemişim. İndirmeyin onu. Beta sürümleri problem çıkartabiliyor. BIOS güncellemeyin. Beta sürümünü saymazsak şu an da güncel BIOS'unuz. BIOS işlemini atlayın yani. Durum nedir? @n4tsu Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartı driverını sildim yeniden yükledim bu RAM testi ne kadar sürüyor tam olarak ona göre başlatayım?
McGucket Nanopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 638 Makaleler 3 Çözümler 24 20 Mayıs 2023 #12 n4tsu dedi: DDU ile ekran kartı driverını sildim yeniden yükledim bu RAM testi ne kadar sürüyor tam olarak ona göre başlatayım? Genişletmek için tıkla... 2-3-4 Saat sürüyor ortalama. 6 Saat süreni de görmüştüm. Artı 0 Eksi
n4tsu dedi: DDU ile ekran kartı driverını sildim yeniden yükledim bu RAM testi ne kadar sürüyor tam olarak ona göre başlatayım? Genişletmek için tıkla... 2-3-4 Saat sürüyor ortalama. 6 Saat süreni de görmüştüm.
KS KS n4tsu Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 137 20 Mayıs 2023 #13 McGucket dedi: 2-3-4 saat sürüyor ortalama. 6 saat süreni de görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Gece bırakacağım o zaman uzunmuş. Artı 0 Eksi
McGucket dedi: 2-3-4 saat sürüyor ortalama. 6 saat süreni de görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Gece bırakacağım o zaman uzunmuş.
McGucket Nanopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 638 Makaleler 3 Çözümler 24 20 Mayıs 2023 #14 n4tsu dedi: Gece bırakacağım o zaman uzunmuş. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman. Herşey tamam diyebiliriz şuanda. Birtek Memtest kaldı. Unutmadan bilgisayarınızı yeniden başlatın hemen şimdi. Ardından oyuna girip test edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
n4tsu dedi: Gece bırakacağım o zaman uzunmuş. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman. Herşey tamam diyebiliriz şuanda. Birtek Memtest kaldı. Unutmadan bilgisayarınızı yeniden başlatın hemen şimdi. Ardından oyuna girip test edebilirsiniz.