Merhaba dostlar, ben minidump dosyalarını okumak istiyorum. Nasıl okuyabilirim ve sorunu anlayabilirim? @KojiroHyuga04 hocam siz bilgilisiniz bu konularda.
Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat videolarını izleyebilirsin.
Microsoft "bug check"lerini okuyabilirsiniz.
![]()
Bug Check Code Reference - Windows drivers
Explore common bug checks, review the codes displayed on the bug check screen, and learn how to use the !analyze extension in the Windows Debugger (WinDbg).docs.microsoft.com
Analizi kesinlikle WinDbg ile yapın.
![]()
Debugging Tools for Windows - Windows drivers
This page provides downloads for the Windows Debugging tools, such as WinDbg.docs.microsoft.com
Bunları daha önce de söylemiştim ama hep aynı şeyler.
Ali arkadaşımızın konularını okuyabilirsin.
Rehber: Minidump dosyalarını analiz etme
Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere minidump dosyasının nasıl analiz edildiği ile ilgili bir rehber hazırlayacağım. Bununla ilgili @Recep Baltaş abimiz bir video yaptı. Lakin çoğu arkadaşımız bilmiyor ya da video izlemesine rağmen anlamamış. İlk olarak bizlerle paylaştığınız mavi...www.technopat.net
Rehber: Minidump dosyaları nasıl analiz edilir? #2
Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere minidump dosyalarını nasıl analiz ettiğimizi göstermeye çalışacağım. Bu rehber bölümlerden oluşmakta. #1 bölümü okumak için altta ki linke bakabilirsiniz. https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-minidump-dosyalarini-analiz-etme.1033724/ İlk...www.technopat.net
Hiç sorma.Bayağı karışık bir şey![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.