MehmetCan00
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 4gb kingston+ 2gb kingston
- SSD veya HDD modeli
- hdd 500gb
- Ekran kartı
- powercolor amd hd 7870 2gb oc
- Anakart
- asus g41çipset
- İşlemci
- q8300
Bilgisayarıma ekran kartı aldım PowerColor AMD HD 7870 2 GB OC ed. 500W sertifikası olmayan bir Power ile çalıştırdım. Driver yükledim hiçbir sıkıntı yok ama oyuna girerken ve FurMark testi yaparken ekran gidiyor ve bir daha gelmiyordu. Bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyordu. Yeniden başlatınca düzeliyor fakat gene aynı.
Hatta test amaçlı LoL'e girdiğimde ilk başta bir şey olmadı ayarlar en düşükteydi. Sonra en yükseğe çekince pat gene gitti ekran. Bende işlemcimi 95W olan yerinde 65W olan Duo işlemci ile değiştirdim. Düzeldi sorun FurMark falan oyunda hiçbir sorun yok kart sağlam. Fakat Quad işemciyi geri taktım Q8300. bu sefer de hata vermedi. Şaka gibi. Minidump dosyalarını aldım bende. Rica etsem inceler misiniz? Power'dan mı yoksa RAM'lerde mi bir şeyler var ikisi de Kingston model de aynı biri 2 biri 4 GB.
Dosyalar: Minidump Dosyaları - Google Drive
Hatta test amaçlı LoL'e girdiğimde ilk başta bir şey olmadı ayarlar en düşükteydi. Sonra en yükseğe çekince pat gene gitti ekran. Bende işlemcimi 95W olan yerinde 65W olan Duo işlemci ile değiştirdim. Düzeldi sorun FurMark falan oyunda hiçbir sorun yok kart sağlam. Fakat Quad işemciyi geri taktım Q8300. bu sefer de hata vermedi. Şaka gibi. Minidump dosyalarını aldım bende. Rica etsem inceler misiniz? Power'dan mı yoksa RAM'lerde mi bir şeyler var ikisi de Kingston model de aynı biri 2 biri 4 GB.
Dosyalar: Minidump Dosyaları - Google Drive
Son düzenleyen: Moderatör: