lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.409 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 Dün gece ve bugün toplam 2 kez mavi ekran aldım ancak minidump klasörüne minidump dosyası düşmüyor. Eskileri var sadece. Sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Dün gece ve bugün toplam 2 kez mavi ekran aldım ancak minidump klasörüne minidump dosyası düşmüyor. Eskileri var sadece. Sebebi ne olabilir?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #2 Eğer mavi ekran geldiğinde %100 olmadan sistemi kapatıyorsanız gelmeyebilir. CCleaner gibi programlar varsa silinir diyeceğim fakat öncekiler varmış. @Enes3078 müsaitse bakabilir. Artı 0 Eksi
Eğer mavi ekran geldiğinde %100 olmadan sistemi kapatıyorsanız gelmeyebilir. CCleaner gibi programlar varsa silinir diyeceğim fakat öncekiler varmış. @Enes3078 müsaitse bakabilir.
KS KS lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.409 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #3 Yavuz_Çetin dedi: Eğer mavi ekran geldiğinde %100 olmadan sistemi kapatıyorsanız gelmeyebilir. CCleaner gibi programlar varsa silinir diyeceğim fakat öncekiler varmış. @Enes3078 müsaitse bakabilir. Genişletmek için tıkla... Onun bilincinde olduğum için kendim asla kapatmıyorum. CCleaner gibi programlarda kullanmıyorum. Teşekkür ederim yine de. Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin dedi: Eğer mavi ekran geldiğinde %100 olmadan sistemi kapatıyorsanız gelmeyebilir. CCleaner gibi programlar varsa silinir diyeceğim fakat öncekiler varmış. @Enes3078 müsaitse bakabilir. Genişletmek için tıkla... Onun bilincinde olduğum için kendim asla kapatmıyorum. CCleaner gibi programlarda kullanmıyorum. Teşekkür ederim yine de.