Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar laptopu uyku moduna aldıktan spnra ekranı kapattım açtığımda mavi ekran verdi. Ben de minidump dosyasını aradım ama Windows dosyasında çıkmadı. Dosyayı nereden bulabilirim? Teşekkürler.
Arkadaşlar laptopu uyku moduna aldıktan spnra ekranı kapattım açtığımda mavi ekran verdi. Ben de minidump dosyasını aradım ama Windows dosyasında çıkmadı. Dosyayı nereden bulabilirim? Teşekkürler.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.137 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 c:\windows\minidump klasöründe olması lazım. Yoksa kaydetmiyor mu? Baktın mı?
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Temmuz 2023 #3 ÇAĞATAY TORUN dedi: c:\windows\minidump klasöründe olması lazım. Yoksa kaydetmiyor mu? Baktın mı? Genişletmek için tıkla... Baktım hocam kaydetmesi lazım ama çıkmıyor.
ÇAĞATAY TORUN dedi: c:\windows\minidump klasöründe olması lazım. Yoksa kaydetmiyor mu? Baktın mı? Genişletmek için tıkla... Baktım hocam kaydetmesi lazım ama çıkmıyor.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.137 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 O zaman mavi ekran değildir. Ona benzer bir hata oluşmuştur, olay görüntüleyicisine bak. Hem sistem kısmına hem de uygulama kısmına bak.
O zaman mavi ekran değildir. Ona benzer bir hata oluşmuştur, olay görüntüleyicisine bak. Hem sistem kısmına hem de uygulama kısmına bak.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Temmuz 2023 #5 ÇAĞATAY TORUN dedi: O zaman mavi ekran değildir. Ona benzer bir hata oluşmuştur, olay görüntüleyicisine bak. Hem sistem kısmına hem de uygulama kısmına bak. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran veriyor %0 sonra 3sn geçiyor yeniden başlıyor laptop.
ÇAĞATAY TORUN dedi: O zaman mavi ekran değildir. Ona benzer bir hata oluşmuştur, olay görüntüleyicisine bak. Hem sistem kısmına hem de uygulama kısmına bak. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran veriyor %0 sonra 3sn geçiyor yeniden başlıyor laptop.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.137 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #6 Şöyle işaretli, tikli olması lazım.