A Altuğ karatekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 18 Haziran 2023 #1 CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION hatası için minidump dosyamı ziplemem lazım lakin RAR ve 7ZIP olarak denememe rağmen erişim engellendi diyor. Bu dosyaları Microsoft'a nasıl atabilirim? Ve bu hatayı bilen var mıdır?
CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION hatası için minidump dosyamı ziplemem lazım lakin RAR ve 7ZIP olarak denememe rağmen erişim engellendi diyor. Bu dosyaları Microsoft'a nasıl atabilirim? Ve bu hatayı bilen var mıdır?
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.465 Makaleler 2 Çözümler 12 18 Haziran 2023 #2 Masaüstüne kopyaladıktan sonra yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS A Altuğ karatekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 18 Haziran 2023 #3 Etandaloth dedi: Masaüstüne kopyaladıktan sonra yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok olmadı yani RAR ile denedim 7ZIP ile de denedim olmadı. Artı 0 Eksi
Etandaloth dedi: Masaüstüne kopyaladıktan sonra yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok olmadı yani RAR ile denedim 7ZIP ile de denedim olmadı.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.921 Makaleler 21 Çözümler 30 18 Haziran 2023 #4 .dmp uzantılı dosyayı masaüstüne atıp orada WinRAR ile zipleyeceksin. Artı 0 Eksi
KS KS A Altuğ karatekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 18 Haziran 2023 #5 Eren AK dedi: .dmp uzantılı dosyayı masaüstüne atıp orada WinRAR ile zipleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde hata veriyor. Artı 0 Eksi
Eren AK dedi: .dmp uzantılı dosyayı masaüstüne atıp orada WinRAR ile zipleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde hata veriyor.