L Lourain Centipat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 144 3 Mart 2020 #1 Mavi ekran yedim bana yardımcı olabilir misiniz? Hatada işlem öldü gibi bir şey yazıyor. Minidump klasörü var. Oluştu. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2020
Mavi ekran yedim bana yardımcı olabilir misiniz? Hatada işlem öldü gibi bir şey yazıyor. Minidump klasörü var. Oluştu.
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 4 Mart 2020 #2 Buradaki programla açabilirsin. Blue screen of death (STOP error) information in dump files. Displays information about blue screen crashes occured on your system. (MiniDump Reader) www.nirsoft.net Buraya da bir göz at BlueScreenView Nasıl Kullanılır ? Blue Screen View nasıl kullanılır tam olarak anlatabilecek var mı? Sizden de cevap bekliyorum. @Murat5038 Mesela : www.technopat.net Son düzenleme: 4 Mart 2020
Buradaki programla açabilirsin. Blue screen of death (STOP error) information in dump files. Displays information about blue screen crashes occured on your system. (MiniDump Reader) www.nirsoft.net Buraya da bir göz at BlueScreenView Nasıl Kullanılır ? Blue Screen View nasıl kullanılır tam olarak anlatabilecek var mı? Sizden de cevap bekliyorum. @Murat5038 Mesela : www.technopat.net