Çözüldü Minidump klasörü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kilgharrah

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarımda minidump klasörü yok, daha önce mavi ekran hatası aldığımda burada paylaşmıştım ve sisteme belli testleri yapıp format atmıştım. Formattan sonra da hiç mavi ekran hatası almadım bu yüzden klasör olmamış olabilir mi?

Disk temizleme aracı ile silmiş olabilirsin.

Yani formatı atarken disk ekranındaki her şeyi sildim bu yüzden olabilir mi demek istiyorsunuz?

Format attıysan zaten her şey silinmiştir. Disk temizleme aracı Microsoft'un yaptığı uygulamaların bıraktığı artıkları temizleyen bir şey eğer onu kullandıysan ve bu artıkları silerken her kutucuğu işaretlediysen silinmiş olabilir.

Formattan sonra da hiç mavi ekran hatası almadım bu yüzden klasör olmamış olabilir mi?
Evet. Bu yüzden yok. Herhangi bir ayarı değiştirmediyseniz mavi ekran hatası aldığınızda klasör oluşur.

Denetim masası > sistem ve güvenlik > sistem > (solda) gelişmiş sistem ayarları > (sekme olarak) gelişmiş > (başlangıç ve kurtarma kısmında) ayarlar kısmında değişiklik yapmadıysan oluşması gerekiyor. Ben yakın zamanda format attım ve değiştirmedim. İşaretli olmayan tek kısım Disk alanı azaldığında bellek dökümlerinin otomatik silinmesini devre dışı bırak seçeneği. Aslında onu da işaretlemekte bir sakınca yok bence. Diğerleri işaretli. Bilgi döküm dosyası konumu: %SystemRoot%\MEMORY.DMP. Hata ayıklama bilgisini yaz seçeneği ise otomatik bellek dökümü olarak seçili.

Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Sorun çözüldü.

Evet. Bu yüzden yok. Herhangi bir ayarı değiştirmediyseniz mavi ekran hatası aldığınızda klasör oluşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…