Ekran kartı sıcaklığım 55 derece.
ROG STRIX RTX 2060 3 fanlı model olduğundan ısınmıyor, sizce de unerwolt yapmama gerek var mı?
Bu da görselleri wram sıcaklığı vs.
Ekran kartı sıcaklığım 55 derece.
ROG STRIX RTX 2060 3 fanlı model olduğundan ısınmıyor, sizce de unerwolt yapmama gerek var mı?
Bu da görselleri wram sıcaklığı vs.
Aramıza hoş geldin.
Öncelikle şu an default kullandıgında gereksiz elektrik tüketimi ve ısı yaşıyorsun.
OC ve UV ayarları ile elektrik tüketimin (80-85 Watt) düşecektir.
Ayrıca kazım hızın ve getirin artacaktır. 31-32-33 mh gibi.
Ve fanların daha sakin dönecektir. Aşağıdaki videoyu izleyerek sende kartın için doğrular ayarları yakalayacaksın.
Aramıza hoş geldin.
Öncelikle şu an default kullandıgında gereksiz elektrik tüketimi ve ısı yaşıyorsun.
OC ve UV ayarları ile elektrik tüketimin (80-85 Watt) düşecektir.
Ayrıca kazım hızın ve getirin artacaktır. 31-32-33 mh gibi.
Ve fanların daha sakin dönecektir. Aşağıdaki videoyu izleyerek sende kartın için doğrular ayarları yakalayacaksın.
Hocamm deidğinizi yaptım,mh/s artıyordu tam, Memory'i arttırıyordum yavaş yavaş bir anda görüntü gitti geldi ve grafik dümdüz oldu, sizce şu an ne yapmalıyım?
şu an overvolt ayarlarım böyle ve sıcaklıklarım budur,çok teşekkür ederim öneriniz için,fanı da sabit yüzde 52 de çalılştırıyorum.Hatam ve ya eksik bir şeyim varsa söyler misiniz..
Hocamm deidğinizi yaptım,mh/s artıyordu tam, Memory'i arttırıyordum yavaş yavaş bir anda görüntü gitti geldi ve grafik dümdüz oldu, sizce şu an ne yapmalıyım?
Şu an overvolt ayarlarım böyle ve sıcaklıklarım budur, çok teşekkür ederim öneriniz için, fanı da sabit yüzde 52 de çalılştırıyorum. Hatam veya eksik bir şeyim varsa söyler misiniz?
Ayarların çok güzel bence fanı biraz daha düşür fanların ömrü açısından kart bayağı serin 45-50 dereceler iyidir. Bu derecelerde tutacak devirde tutmanı tavsiye derim.
hocam 12 saatte ki kazancımın böylewolması normal mi,dün gece 2 de başlattım,sabah mask 1 saat overclockla uğğraştım desem,çok az değil mi bir gariplik var galiba
0,50 kuruş yapıyor şaka gibi
Ayarların çok güzel bence fanı biraz daha düşür fanların ömrü açısından kart bayağı serin 45-50 dereceler iyidir. Bu derecelerde tutacak devirde tutmanı tavsiye derim.
Hocamm tekrar bir sorum olacak,ben ortlama günde 15-20 saat çalıştıryorum ve bugun, crab game oynarken ekran dondu falan, biraz korkuttu,sıcaklık 405 ten yukarı görmedi miningte hiçbir zaman.sizce problem yaratır mı