Fan mı buradaki mesele? Adam su devirdaimi ile serinlemeyi planlıyor. Bunun çalışma imkanı var mı? Yok. Neden kandırayım ve boş yere gazlayım konu sahibini. Oluru neyse onu söyledim bir de kızgın atmışsınız. Komik misiniz?
Fan mı buradaki mesele? Adam su devirdaimi ile serinlemeyi planlıyor. Bunun çalışma imkanı var mı? Yok. Neden kandırayım boş yere gazlayım konu sahibini.
Fan mı buradaki mesele? Adam su devirdaimi ile serinlemeyi planlıyor. Bunun çalışma imkanı var mı? Yok. Neden kandırayım ve boş yere gazlayım konu sahibini. Oluru neyse onu söyledim bir de kızgın atmışsınız. Komik misiniz?
İmkanı yok diye bir şey yok. Gayet de çalışabilir bir sistem. Benzer örnek projeler mevcut. 2-3 tane de yedek buz ile 1 günü rahat çıkarır. Sadece pipet değil ısı iletim katsayısı daha yüksek olan metal bir boru tercih ederse masa başı soğukluk alır. Hem de tahmin edemeyeceğiniz kadar düşük derecelerde.
Tam anlatamadım kendimi yine kral şimdi şöyle ki pleksi ile su deposu yapıp içine buz koyacağım eridiği zaman yenisini koyacağım, bozulursa da pek umurumda olmaz ikinci elde 10 TL falan.
Dediğinizi denedim olmuyor hocam. Baya vantilatörü alıp buzu vs. koyup denedim. Soğuk püskürten bir otomatik fısfıs alıp pervane ile yüzünüze doğru atmasını sağlayabilirsiniz.