zombievalentine Centipat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 Yeni LoL'e başladım ve Teemo mainliyorum. Bu skini nasıl alıyoruz? Gezindim biraz fakat anlamadım hala. Dosya Ekleri 1687950144641.png 319,9 KB · Görüntüleme: 172
Yeni LoL'e başladım ve Teemo mainliyorum. Bu skini nasıl alıyoruz? Gezindim biraz fakat anlamadım hala.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Haziran 2023 #2 zombievalentine dedi: Yeni LoL'e başladım ve Teemo mainliyorum. Bu skini nasıl alıyoruz? Gezindim biraz fakat anlamadım hala. Eki Görüntüle 1839364 Genişletmek için tıkla... RP ile alıyorsunuz hocam. Para yatırmanız gerekiyor.
zombievalentine dedi: Yeni LoL'e başladım ve Teemo mainliyorum. Bu skini nasıl alıyoruz? Gezindim biraz fakat anlamadım hala. Eki Görüntüle 1839364 Genişletmek için tıkla... RP ile alıyorsunuz hocam. Para yatırmanız gerekiyor.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 28 Haziran 2023 #3 Rp ile gerçek para ile rp alıp onu kullanıyorsunuz.
E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 28 Haziran 2023 #4 Hocam bu attığınız şey TFT'ye ait minik efsane. LoL'de almak için kutudan düşürmeniz gerek hatıra kostüm çünkü.
Hocam bu attığınız şey TFT'ye ait minik efsane. LoL'de almak için kutudan düşürmeniz gerek hatıra kostüm çünkü.
iMartis Picopat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 231 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #5 Hocam bu kostüm bende var. Hextech sandığından çıkmıştı. Hatıra içerik olduğundan günümüzde RP ile alınmıyor.
Hocam bu kostüm bende var. Hextech sandığından çıkmıştı. Hatıra içerik olduğundan günümüzde RP ile alınmıyor.
E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 28 Haziran 2023 #6 517298 dedi: RP ile gerçek para ile RP alıp onu kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... sukuterkopke dedi: RP ile alıyorsunuz hocam. Para yatırmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır bu kostüm hatıra kostüm olduğu için RP ile alması mümkün değil.
517298 dedi: RP ile gerçek para ile RP alıp onu kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... sukuterkopke dedi: RP ile alıyorsunuz hocam. Para yatırmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır bu kostüm hatıra kostüm olduğu için RP ile alması mümkün değil.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 28 Haziran 2023 #7 Ebubekir Solak dedi: Hayır bu kostüm hatıra kostüm olduğu için RP ile alması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Ben efsanevi kostüm diye hatırlıyordum pardon.
Ebubekir Solak dedi: Hayır bu kostüm hatıra kostüm olduğu için RP ile alması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Ben efsanevi kostüm diye hatırlıyordum pardon.
Cemarda Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 418 28 Haziran 2023 #8 Ebubekir Solak dedi: Hayır bu kostüm hatıra kostüm olduğu için RP ile alması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Hayır kostüm hatıra kostüm değil, arkadaşın paylaştığı sizin bahsettiğiniz kostümün tftdeki chibi versiyonu.
Ebubekir Solak dedi: Hayır bu kostüm hatıra kostüm olduğu için RP ile alması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Hayır kostüm hatıra kostüm değil, arkadaşın paylaştığı sizin bahsettiğiniz kostümün tftdeki chibi versiyonu.
zombievalentine Centipat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #9 iMartis dedi: Hocam bu kostüm bende var. Hextech sandığından çıkmıştı. Hatıra içerik olduğundan günümüzde RP ile alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Bayağı da hoşuma gitmişti.
iMartis dedi: Hocam bu kostüm bende var. Hextech sandığından çıkmıştı. Hatıra içerik olduğundan günümüzde RP ile alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Bayağı da hoşuma gitmişti.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 28 Haziran 2023 #10 zombievalentine dedi: Anladım teşekkürler. Bayağı da hoşuma gitmişti. Genişletmek için tıkla... Eğer bir teemo kostümü alacaksanız omega timi teemo da çok güzel bir kostümdür.
zombievalentine dedi: Anladım teşekkürler. Bayağı da hoşuma gitmişti. Genişletmek için tıkla... Eğer bir teemo kostümü alacaksanız omega timi teemo da çok güzel bir kostümdür.