egoistpizza
Hectopat
- Makaleler
- 3
Selamlar herkese. Sağlam, uzun yıllar kullanabileceğim bir cüzdan arıyorum. Belirli bir tarz önemli değil, hakiki deri eskitilmiş modeller de hoşuma gidiyor Cyberpunk stili olanlar da. Benim için en önemli olan şey ve asıl cüzdan arama sebebim, ince bir ürün almak. Şişkin, içi boş olmasına rağmen cebe sığmayan modellerden bıktım. Yanımda taşıdığımda kabak gibi cebimden fışkırıyor.
Bunlardan nefret ediyorum, yalnızca minimalist ve ince bir ürün arıyorum. Bozuk para bölmesine gerek yok (çok yer kaplıyor ve bozuk para da cüzdanı şişiriyor) ve mekanizmalı olanlar da çok kalın görünüyor. Belki bir miktar nakit ve kimlik dahil 6-7 kart taşıyacağım. Katı bir bütçe yok ama ne kadar uyguna gelirse o kadar iyi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bunlardan nefret ediyorum, yalnızca minimalist ve ince bir ürün arıyorum. Bozuk para bölmesine gerek yok (çok yer kaplıyor ve bozuk para da cüzdanı şişiriyor) ve mekanizmalı olanlar da çok kalın görünüyor. Belki bir miktar nakit ve kimlik dahil 6-7 kart taşıyacağım. Katı bir bütçe yok ama ne kadar uyguna gelirse o kadar iyi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: