Minimum 100 Hertz F/P monitör önerisi

EminBey1913

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 580 8GB-Ryzen 5 2600-16GB DDR4 3200 Mhz RAM
Merhaba, iyi sosyaller 60Hz sunny marka televizyonumu monitör olarak kullanmaktan bıktım ve bir monitör alacağım üç kriterim var.
1-Bütçe dostu olsun.
2-Minimum 100Hz olsun.
3-NVIDIA ve AMD'nin Sync özelliklerini desteklesin.
Sistemimden şu an memnunum ve değişim yapmayacağım oynadığım oyunlarda genel olarak 60-120 FPS arası alıyorum.
(CS-Valorant benzeri oyunlar harici) O sebepten 144 Hz ve üstü bir şey düşünmüyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Daha iyisini bulamazsın kolay kolay
Hocam 144 HZ düşünmüyorum.

Merhaba, iyi sosyaller 60Hz sunny marka televizyonumu monitör olarak kullanmaktan bıktım ve bir monitör alacağım üç kriterim var.
1-bütçe dostu olsun.
2-minimum 100Hz olsun.
3-NVIDIA ve AMD'nin Sync özelliklerini desteklesin.
Sistemimden şu an memnunum ve değişim yapmayacağım oynadığım oyunlarda genel olarak 60-120 FPS arası alıyorum.
(CS-Valorant benzeri oyunlar harici) o sebepten 144 Hz ve üstü bir şey düşünmüyorum şimdiden teşekkürler.

Bütçe belirtmeniz lazım.

Bütçe belirtmeniz lazım.

Bütçe serbest hocam ama gereksiz para harcamak istemiyorum yoksa 360Hz monitörde alabilirim ama seçkin olmayan CS, FC 25 ve Vice City için o kadar para harcamak istemiyorum minimum 100Hz ucuz iş görecek normal insan monitörü 144Hz üstüde gereksiz olur RX 580 sistem için sistemide ileri dönemde yükseltmeyeceğim çünkü dediğim gibi çok oyun oynamıyorum arada bir demin saydığım oyunlar için sistemim yetiyor gayet.

Bütçe serbest hocam ama gereksiz para harcamak istemiyorum yoksa 360Hz monitörde alabilirim ama seçkin olmayan CS, FC 25 ve Vice City için o kadar para harcamak istemiyorum minimum 100Hz ucuz iş görecek normal insan monitörü 144Hz üstüde gereksiz olur RX 580 sistem için sistemide ileri dönemde yükseltmeyeceğim çünkü dediğim gibi çok oyun oynamıyorum arada bir demin saydığım oyunlar için sistemim yetiyor gayet.

Bence minimum 144 Hz alın hocam. 100 Hz düşük gelebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı