Merhabalar. Ben normalde Windows'un edit programını kullanıyordum fakat sürekli 60 FPS'den 29 FPS'ye düşüyordu dışarı çıkartınca. Windows video edit programı gibi kullanılması kolay bir edit programı önerebilir misiniz FPS düşürmeyecek?
Ücretli program arıyorsan bulduğun her program zaten bu işi yapar, ücretsiz program arıyorsan Shotcut var 60FPS render yapabiliyor ama pek profesyonel bir program değil, DaVinci Resolve var o daha profesyonel ancak sistem gereksinimleri çok daha yüksek. Kullanma tercihi sana kalmış, Windows'un edit programını kullanabiliyorsan Shotcut'ı her şekilde kullanırsın.
@THaless hocam programı bilmediğini tahmin ederek Sony Vegas yerine Premiere Pro öğrenmesini tavsiye ederim.
Not: Sony Vegas - Premiere Pro ilk kullanmayana göre ağır programdır. Kolay bir program istiyorsan Movavi Video Editor öneririm.
@THaless hocam programı bilmediğini tahmin ederek Sony Vegas yerine Premiere Pro öğrenmesini tavsiye ederim.
Not: Sony Vegas - Premiere Pro ilk kullanmayana göre ağır programdır. Kolay bir program istiyorsan Movavi Video Editor öneririm.
@THaless ben niye önerdiniz tarzı bir yaklaşımda bulunmadım. Bende Windows video editör kullanan biriye uygun öneride bulundum. Burada yanlış veya doğru aramak saçma.