Minimum Bütçeyle Kasmayan Tablet Önerisi

Ireneo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, daha önce tablet kullanmadım ancak şu sıralar bir tablete ihtiyacım var. Oyun vs. alışkanlığım yok o sebeple yüksek performanslı bir cihaza ihtiyacım yok. PDF okuyacağım, not alacağım, Spotify'dan müzik açacağım, YouTube izleyeceğim, belki maç dizi vs. izleyeceğim, arada bir Twitter bakacağım, takvimden günlük işlerimi takip edeceğim bir cihaza ihtiyacım var. Bu işlerden çok anlamıyorum ancak bunların yüksek donanım gerektirmediğini tahmin ediyorum. Bu sebeple piyasa koşullarında minimum bütçe ne ise, işimi görecek en uygun cihaz ne ise onu almak istiyorum. Bana fazla gelecek bir cihaza fazladan para vermek istemiyorum. Noname bir ürün alıp 3. gün çöpe atmak da istemiyorum. Sorunsuz, kasma donma olmadan çalışsın benim için yeterli. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Huawei MediaPad T5 4-5 senedir kullanıyorum ne yağmurlar gördü üstünde çivi bile çizildi hatta bir keresinde ben bunu dışarıda unuttum feci yağmur yağdı hiç bir sıkıntısı yok tam bir F/P ürünü.

Söylediği şeyleri yaparken kasmaz. Ayrıca A9+ dediğin sadece A9 un büyük olanı. Yani bile demene gerek yok.
İşlemcileri farklı. Haber okurken bile kendini imha edebiliyor en soldaki haber kısmı. A9'da DEX modu bile yok nasıl sadece büyük olsun?

Honor Pad 9.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…