Fiyatı da minimum tutmaya çalıştım ama çok fark yok gibi.
Ha bir de ucuz diye Turbox Axle falan alma sakın. Biostar falan iyidir, duymadıysan bile. Sapphire de öyle; Nitro alabilecek paranın varsa 6000 serisine geç, ama ders boğaza dikkat et.
SSD dediğiniz gibi pek iyi değilse bir tane M.2 SSD almanızı öneririm. İşlemcinizi Ryzen 5 5600'e yükseltin. Ekran kartı yükselteceğim derseniz RX 5700 XT alabilirsiniz.
+1 R5 1600AF + 6600XT ile 2k orta-yüksek ayarlarda 140+FPS alıyorum.
Cs garip bir oyun, aynı sisteme sahip iki kişi arasında bile 50FPS fark görülebiliyor. Ama oyunun en temel gereksinimleri İşlemci, RAM ve her oyunun olduğu gibi disk.
Düzeltme yapayım topluluk sunucusunda 100-130 arası alıyorum 5600'a geçtikten sonra 200-250 oldu. Yakın zamanda dolu bir topluluk sunucusunda oynadınız mı bilmiyorum ama girip denerseniz ve değerleri buraya yazarsanız sevinirim.
Merhaba iyi Sosyaller. 4 yıl önce topladığım sistemime güncelleme yapmam gerekiyor. Monitörümü 75 Hz'den 144 veya 240 Hz'ye yükseltmek istiyorum. Bunun için de öncelikle FPS'imi yükseltmem gerekecek. Çoğunlukla CS2 oynuyorum bu yüzden CS2 odağında önerileriniz beni daha memnun eder. Şu an FPS'im dalgalı olmakla beraber 70-100 arası değişiyor yanlış hatırlamıyorsam.
Sistemim şu şekilde:
Anakart: B450M S2H.
İşlemci: Ryzen 5 3500X 3.6 GHz.
RAM: 8 GB G.Skill Ripjaws.
Ekran Kartı: RX 570 4 GB.
SSD kullanıyorum durumu pek parlak değil maalesef performans düşüşü hissettirmeye başladı.
Hiçbir overclock yapmadım.
Sistem önerisiyle beraber verebileceğiniz fiyat performans monitör önerileri de beni mutlu eder. Teşekkürler.
AMD RYZEN 5 5600 3.5 GHZ 6 ÇEKİRDEK 35MB CACHE AM4 SOKET 7NM İŞLEMCİ TRAY ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemciler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
İşlemci ve SSD değişimi FPS aşırı yükseltir bir de RAM 16 GB olması lazım şu an sendeki RAM'in MHz ve CL değeri nedir? Ona uygun olarak 8 GB bir adet daha RAM alman uygun olur.
Ekran kartı şimdilik kalabilir ileride değişebilirsin, minimum yazdığın için böyle dedim.
RTX 2060 ve 3500X ile 100-130 arası FPS alıyordum. İşlemciyi 5600 ile değiştirdim 200-250'ye yükseldi. RAM yükseltmesi ve işlemci değişimi benim kendi görüşüm.