Steam Minimum ne kadar para yüklenir?

mark05

Hectopat
Daha fazla  
Selam, Steam'den ETS 2 alacağım ama 2.5 dolar, minimum 5 dolar yükleniyor falan diyor Steam. O hesaba para atmak için mi? Ben direk ininal Kart'tan alacağım.

Dosya Ekleri

• steam.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 234
Son düzenleyen: Moderatör:
Hesaba para atmana gerek yok. Direkt Ets'yi sepete ekleyip satın al.

Para yükleme minimum 5 Dolar ancak oyunu direkt satın alırsanız minimum ücret yok. Sepete ekleyin ve satın alın sadece.

Selam, Steam'den ETS 2 alacağım ama 2.5 dolar, minimum 5 dolar yükleniyor falan diyor Steam. O hesaba para atmak için mi? Ben direk ininal Kart'tan alacağım.

Bu hesaba para atmak için ETS'yi sepete ekleyip kart bilgilerinizi girip satın alabilirsiniz 2.5 dolara.

O cüzdana bakiye eklemek içindir. İninal kartla alacaksanız oyunu alırken kartla ödemeyi seçmeniz yeterlidir.

Attığınız görselden Steam cüzdan kodu alınıyor. Satın aldığınız miktar Steam hesabınıza yükleniyor. Kartınızla isterseniz 0.50 $'lık oyun alın fark etmiyor, bir kısıtlama yok. Direkt sepete ekleyip ödeme kısmında kart bilgilerini girerek alabilirsiniz.

Selam dostlar, biraz AFK kaldım cevaplar dolmuş herkese teşekkürler konuyu anladım seviliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…