Mining bitiyor mu?

Ayı sezonunda olduğumuz için şimdilik mining azaldı ama boğa sezonu gelince eskisinden de fazla artacak fiyatlar. Çünkü bir dahaki boğada Bitcoin'in 100 bin doları görmesi bekleniyor.

Ben de bıraktım artık yapmayı zaten 40$ falan gelecek bu ay ne gerek var yapmaya 1-2 ay önce 200$ diyordu yine iyiydi.
Fakat çok fazla ekran kartı olan insanlar yapmaya devam eder.

Geçen yıllarda olduğu gibi popülerliği azalacak ve kâr yaptırmamaya başlayacak ki başladı da. Ekran kartına olan talep hatırı sayılır seviyede düştü ve halâ düşüyor, birkaç ay içinde bolca stok göreceğiz gibi duruyor.

Büyük ihtimalle fakat ETH yine artacağı için bu stoklar bir süre sonra yine biter, bir süreden kastım 1 7-8 ay olabilir.

Bitcoin ve bu tür coinlerin arkasında duranlar bu düşüşten ciddi paralar kazandılar. Eğer para kazandılarsa bir daha kazanmak isteyecekler adem evladı bu zenginliğe doymaz.
O yüzden biteceğini düşünmüyorum bu şekilde kazanmaya devam edecekler.

2017'de bitmedi, popülerliği azaldı. Fark ettiyseniz 3 ay önceki kadar yapan yok ama hala yapan var. Mining çok uzun yıllardır bir saniyeliğine bile olsa bitmedi, bitmeyecek.

Mining her zaman ama her zaman olacak.
Karı düştüyse bitmiş demektir. 2019'da mining neredeyse kimse kasmıyordu çünkü elektriği bile zor karşılıyordu. 2017'de 3000TL'ye satılan RX 570 4GB 2019'da 500TL'ye satılıyordu.

Karı düştüyse bitmiş demektir. 2019'da mining neredeyse kimse kasmıyordu çünkü elektriği bile zor karşılıyordu. 2017'de 3000TL'ye satılan RX 570 4GB 2019'da 500TL'ye satılıyordu.
Şu anda ETH bile düzgün bir getiri sağlıyor sayılır ve ETH'den çok daha fazla kar getiren çok fazla coin var.

2017'de 3000 TL'ye satılmasının sebebi kısa süreli stok sıkıntısıydı. 1 ay kadar sürdü o fiyatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…