Sahibinden'de RX 6600 ekran kartını 4990 TL'ye buldum adamla konuştuk bendeki kart 1650 Super tek fanlı. Takasta 2250 sayarım dedi kabul ettim. İkinci elde satışı 3.5 benim kartın ama öylesine yazmışlar. Kimsenin onu vereceğini sanmam. Adam 4 aylık mining yaptık kaldırdık dedi. Sizce alınır mı?
Mining olduğunu söylediğinde 2500+ bendeki kartı teklif ettim. Siz olsaydınız alır mıydınız?
Hor kullanılmış kartı bedava verseler almam. Üstüne az daha koy temiz bir şey bulmaya çalış. Millet kartın ekmeğini yer derdini sen çekersin sonra. Risk ve karar senin tabii.
Sahibinden'de RX 6600 ekran kartını 4990 TL'ye buldum adamla konuştuk bendeki kart 1650 Super tek fanlı. Takasta 2250 sayarım dedi kabul ettim. İkinci elde satışı 3.5 benim kartın ama öylesine yazmışlar. Kimsenin onu vereceğini sanmam. Adam 4 aylık mining yaptık kaldırdık dedi. Sizce alınır mı?
Mining olduğunu söylediğinde 2500+ bendeki kartı teklif ettim. Siz olsaydınız alır mıydınız?
Mining kartlar alınabilir, bizzat kendim mining çıkması kart kullanıyorum.
Önemli olan nasıl kullanıldığı. Bios değişmediyse ve stok haliyle kullanıldıysa ciddi bir sorun çıkmaz ( uzun süre kullanılmadıysa). Kart 4 aylık ise kesinlikle güvenlik bandı duruyor olmalı, içi açılmamış olmalı.
Ayrıca almadan önce mutlaka detaylı test edin, aynı marka modelin internet üzerinde testleri mutlaka mevcuttur, aynı testleri yapıp karşılaştırın.
Gerçekten 4 aylık mining yapılmışsa alını, almadan önce akma var mı diye kontrol edin, kararma var mı diye bakın. Anlık FPS droplar oluyor mu kontrol edin, FurMark testlerine sokun, sıcaklık değerlerine bakın. 4 aylık miningden bir şey olmaz.
Gerçekten 4 aylık mining yapılmışsa alını, almadan önce akma var mı diye kontrol edin, kararma var mı diye bakın. Anlık FPS droplar oluyor mu kontrol edin, FurMark testlerine sokun, sıcaklık değerlerine bakın. 4 aylık miningden bir şey olmaz.
Önemli bir noktaya değindiniz bunu atlamıştım. Termal macunun yağı ayrışır, pcb üzerinde iz yapar sanki oraya yağ bulaşmış gibi. Veya VRAM'leri temizleseniz bile yüzeyinde renk dalgalanmaları olur.