Mining Çılgınlığı Ne Zaman Bitecek?

Bende bundan bahsediyorum hadi en fazla hersene kart çıksın her oyuncu her sene yenilesin bir kart alsın gidip senedede 3-4 kart değiştirecek hali yok. İşin mining tarafında bu böyle değil. Lhr etiketiyle çıkacak kartlarda sadece ETH algoritmasında kısıtlı geri kalan coinleri gene istediği gibi kazabiliyor oda aşırı saçmalık bunu yapmalarının bir nedeni de mining kart çıkaracaklardı onlarada talep oluşturmak sanırım.

tabii ki orası öyle bende 3060 ile kazım yapıyorum ekran kapattırmıyor sadece direkt düşüyor kazım onuda forumlarda buldum sistemden 1 dakika sonra ekranı kapat seçeneğini işaretleyince monitörü kapatıp kazımı düşürmeden devam ediyor. Ve şuda var ister oyuncuları ister miningcileri tutsunlar (ben ikisideyim burada ) 2 tane firma var yani onları kullanmayalım diyip başka bir seçeneğimiz yok
mining kartlarını almakta mantıklı kalmıyor çünkü illa satılacak kartlar normal ekran kartlarını elden çıkartmak hertürlü çok çok kolay olacağını düşünüyorum. Bende mining yaparken alırken satarken normal ekran kartı kullanmayı tercih ederim hertürlü

Crypto paralar bitmeyeceğine göre mining de bitmeyecek.

sanmıyorum madencilik biter diye düşünüyorum senin düşüncen biraz hayal gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…