Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 Mining Edition ekran kartlarının normallerden ne farkı var? Isınmasını biliyorum ne kadar ısınabilir normal karta göre? Performans kaybı var mı ısınma dışı mining Edition olan ve normal olan kartlar arası?
Mining Edition ekran kartlarının normallerden ne farkı var? Isınmasını biliyorum ne kadar ısınabilir normal karta göre? Performans kaybı var mı ısınma dışı mining Edition olan ve normal olan kartlar arası?
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 23 Aralık 2020 #2 Görüntü çıkışları genelde olmuyor.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 23 Aralık 2020 #3 Tek çıkışlı.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #4 Eren AK dedi: Eki Görüntüle 797008tek çıkışlı. Genişletmek için tıkla... EgeSR dedi: Görüntü çıkışları genelde olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ekstradan bir kablo varmış 2 uçlu oluyormuş biri o ekran kartına diğeri VGA çıkışıymış var mı öyle bir şey satıcıdan duydum?
Eren AK dedi: Eki Görüntüle 797008tek çıkışlı. Genişletmek için tıkla... EgeSR dedi: Görüntü çıkışları genelde olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ekstradan bir kablo varmış 2 uçlu oluyormuş biri o ekran kartına diğeri VGA çıkışıymış var mı öyle bir şey satıcıdan duydum?
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #5 Emzik dedi: Ekstradan bir kablo varmış 2 uçlu oluyormuş biri o ekran kartına diğeri VGA çıkışıymış var mı öyle bir şey satıcıdan duydum? Genişletmek için tıkla... Evet görüntü dönüştürücüler mevcut. Ne kadar kullanışlı bilmiyorum.
Emzik dedi: Ekstradan bir kablo varmış 2 uçlu oluyormuş biri o ekran kartına diğeri VGA çıkışıymış var mı öyle bir şey satıcıdan duydum? Genişletmek için tıkla... Evet görüntü dönüştürücüler mevcut. Ne kadar kullanışlı bilmiyorum.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #6 Peki performans kaybı oluyor mu sıcaklık eşit olarak kabul edilirse?