Merhabalar, ben üniversite öğrencisiyim ve 1 ay sonra Amerika'ya gideceğim ve orada kazandığım parayla buraya gelince mining yapmak istiyorum. Türkiye'ye dönünce elimde yaklaşık 15 bin dolar gibi bir para olacak. Ekran kartını sanırım Amerika'dan alacağım çünkü daha ucuz ama Türkiye'den de alabilirim. Sizce hangi kartı almalıyım? Benim aklımda RTX 3080 var.
Merhabalar, ben üniversite öğrencisiyim ve 1 ay sonra Amerika'ya gideceğim ve orada kazandığım parayla buraya gelince mining yapmak istiyorum. Türkiye'ye dönünce elimde yaklaşık 15 bin dolar gibi bir para olacak. Ekran kartını sanırım Amerika'dan alacağım çünkü daha ucuz ama Türkiye'den de alabilirim. Sizce hangi kartı almalıyım? Benim aklımda RTX 3080 var.
Bir kaç tane RTX 3080 alman en iyisi olur gibi. Orda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama buraya göre daha iyi durumdadır sanırım. Burda 3080 bulman imkansız o yüzden ordan gelirken al bence.
Birkaç tane RTX 3080 alman en iyisi olur gibi. Orada fiyatlar nasıl bilmiyorum ama buraya göre daha iyi durumdadır sanırım. Burada 3080 bulman imkansız o yüzden oradan gelirken al bence.