berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.949 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2022 #1 Performans düşmüyor biliyorum. Birçok video izledim bunun hakkında. Fakat bir mühendisin arkadaşı olan arkadaşım Discord'da düşürür deyip duruyor. Ona bunu nasıl kanıtlayabilirim? Çıldırmak üzereyim adam bir türlü inanmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2022
Performans düşmüyor biliyorum. Birçok video izledim bunun hakkında. Fakat bir mühendisin arkadaşı olan arkadaşım Discord'da düşürür deyip duruyor. Ona bunu nasıl kanıtlayabilirim? Çıldırmak üzereyim adam bir türlü inanmıyor.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 29 Nisan 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güzel bakılırsa düşürmüyor test edildi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güzel bakılırsa düşürmüyor test edildi.