ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar elimde bulunan RX 580 8 GB ile Ethereum madenciliğine başladım. Değerler aşağıdaki gibidir. Fakat video izlerken veya canlı yayın sırasında bazen ekran kararıyor veya tam tersine beyaz oluyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Dosya Ekleri resim_2021-03-22_214659.png 11,7 KB · Görüntüleme: 208
Merhaba arkadaşlar elimde bulunan RX 580 8 GB ile Ethereum madenciliğine başladım. Değerler aşağıdaki gibidir. Fakat video izlerken veya canlı yayın sırasında bazen ekran kararıyor veya tam tersine beyaz oluyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
peniks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 1.084 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Mart 2021 #2 Mining esnasında sistemin zaten kullanılmaması gerekmiyor mu ?
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #3 Ekran kartı Memory, core ayarları fazla gelmiş olabilir.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 22 Mart 2021 #4 ÖmerAltıntas dedi: Fakat video izlerken veya canlı yayın sırasında bazen ekran kararıyor veya tam tersine beyaz oluyor Genişletmek için tıkla... Undervolt yaptığın için fazladan bir kullanıma kartın gücü yetmiyor diye düşünüyorum. Bende de oluyor aynı şey.
ÖmerAltıntas dedi: Fakat video izlerken veya canlı yayın sırasında bazen ekran kararıyor veya tam tersine beyaz oluyor Genişletmek için tıkla... Undervolt yaptığın için fazladan bir kullanıma kartın gücü yetmiyor diye düşünüyorum. Bende de oluyor aynı şey.
1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 22 Mart 2021 #5 Fazla ısınma sebebiyle kart can veriyor olabilir. Mining sırasında kartın sıcaklığını kontrol ettiniz mi? Edit: 66 derece galiba. Çok değilmiş.
Fazla ısınma sebebiyle kart can veriyor olabilir. Mining sırasında kartın sıcaklığını kontrol ettiniz mi? Edit: 66 derece galiba. Çok değilmiş.
ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #6 161553 dedi: Fazla ısınma sebebiyle kart can veriyor olabilir. Mining sırasında kartın sıcaklığını kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an 65 derece hocam. peniks dedi: Mining esnasında sistemin zaten kullanılmaması gerekmiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Sonuçta işlemciye veya belleğe yük binmiyor oyun oynanmadığı sürece sıkıntı olmaz diye biliyorum.
161553 dedi: Fazla ısınma sebebiyle kart can veriyor olabilir. Mining sırasında kartın sıcaklığını kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an 65 derece hocam. peniks dedi: Mining esnasında sistemin zaten kullanılmaması gerekmiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Sonuçta işlemciye veya belleğe yük binmiyor oyun oynanmadığı sürece sıkıntı olmaz diye biliyorum.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 22 Mart 2021 #7 UV yap. Bende de oluyor MHs yükseltmeye çalışırken.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #8 Hocam hangi ayarlar ile 30 mh ile kazıyorsunuz?
ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #9 shotgunned dedi: Hocam hangi ayarlar ile 30 mh ile kazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki ayarlardan hocam.
shotgunned dedi: Hocam hangi ayarlar ile 30 mh ile kazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki ayarlardan hocam.
K Kmlksz Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #10 Kazım yaparken PC’yi kullanmayın.