Mining için 2000-3000 TL arası PSU önerisi

ogunfoan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1, 8GB RAM, 256GB SSD
Meslek
Bilgisayar Programcısı, seneye mühendisi.
Arkadaşlar selamlar, minig için kullanılacak PSU arıyorum. Kart sayısı olarak 8-10 tane kartlık bir rig kurmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
8-10 tane kartın neler olduğuna göre değişir. Duruma göre iki tane Psu almanız gerekebilir.

EVGA marka bak hocam transistörler Japon gayet güzel akıllı koruma var mining için en güvenilir PSU'ların en başında gelir.

Bu bütçe o kadar kartı beslemek için yetersiz, bir tane kart eksik alıp bu bütçeyi arttırmalısınız. PSU'dan kısayım derken bütün kartları yakmak pek mantıklı olmaz.

Bu bütçe o kadar kartı beslemek için yetersiz, bir tane kart eksik alıp bu bütçeyi arttırmalısınız. PSU'dan kısayım derken bütün kartları yakmak pek mantıklı olmaz.

Hocam seyi sorsam, riserları nasıl beslicem o kadar çıkış ekran kartına gidiyor hepsi.

Hocam seyi sorsam, riserları nasıl beslicem o kadar çıkış ekran kartına gidiyor hepsi.
Riser çıkışları 6 pinlerle besleyeceksin, onları ekran kartı için kullanmayacağından hiç sorun olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…