Mining için 6000₺ ekran kartı önerisi

Bütçe
6000

k4t4n4

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Max 6000₺ ile mining için alınabilecek en performanslı ekran kartı hangisi acaba?

Uzun süreli ETH kazmayı düşünmüyorum. O yüzden tercihen 6 GB olursa iyi olur ama diğer alt coinler için en performanslı kart hangisi acaba?

İkinci el piyasasına biraz baktım ama sıfırı ile fiyat bakımından çok bir fark yok. İkinci el olarak da temiz ekran kartı önerileriniz varsa incelemek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatta GTX 1660 dışında ve garantisiz 8 GB RX 570-580 bile zor bulunur. Daha iyisi mümkün değil. Birkaç gün önce İtopya 7500 TL'ye RTX 2060 satıyordu bu piyasada hiç fena değildi sıfır kart hem de.

Hocam ikinci el 1070 nasıl sizce?
Garantisiz ve eskimiş bir kart tercih etmeyin derim. Garantili 1660, 580 var mi ikinci el bütçenize uygun ? Bütçe artabilir mi bir de ? Uygun hazır sistemler de alınıp değerlendirilebilir.

Garantisiz ve eskimiş bir kart tercih etmeyin derim. Garantili 1660, 580 var mi ikinci el bütçenize uygun ? Bütçe artabilir mi bir de ? Uygun hazır sistemler de alınıp değerlendirilebilir.
Tam detaylı araştırmadım ama sanırım 1660 ve 580 ler bütçemin biraz üzerinde.

Bu ekran kartını buldum sizce mining için iş yapar mı?
Bütçemi 2 bin kadar daha arttırabilirim duruma göre.

Tam detaylı araştırmadım ama sanırım 1660 ve 580 ler bütçemin biraz üzerinde.

Bu ekran kartını buldum sizce mining için iş yapar mı?
Bütçemi 2 bin kadar daha arttırabilirim duruma göre.
Bu kadar eski ve garantisiz kart almazdım ben. Sıfır, ikinci el ve hazır sistemlere bir bakın. En azından GTX 1660 olan modelleri alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı